OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Hakijalle / Ammattitutkinnot / Jalkojenhoidon ammattitutkinto

Jalkojenhoidon ammattitutkinto

Jalkojenhoidon ammattitutkinto

Jalkojenhoidon ammattitutkinto

Jalkojenhoidon ammattitutkinto antaa sinulle valmiudet toimia jalkojenhoidon ammattitehtävissä joko itsenäisenä ammatinharjoittajana tai erilaisissa sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristöissä.

Valokuvat

Vaihtoehdot tutkinnon suorittamiseen

Jatkuva haku

+

Jatkuva haku sopii sinulle, joka haluat hankkia ammatillisen tutkinnon tai kehittää ammatillista osaamistasi. Voit hakea ammatilliseen koulutukseen joustavasti ympäri vuoden.

Kohderyhmä
Jalkojenhoidon ammattitutkinto on tarkoitettu henkilölle, jolla on sosiaali- ja terveysalan peruskoulutus tai sitä vastaavat tiedot ja taidot sekä lisäksi täydentäviä opintoja ja työkokemusta alan tehtävistä.

Toteutus
Koulutus järjestetään monimuotokoulutuksena. Lähiopetus järjestetään iltaisin ja lauantaisin. Lähiopetuspäiviä on 1-3/viikko. Koulutuksen alussa kartoitetaan aikaisempi osaaminen suhteessa tutkinnon ammattitaitovaatimuksiin. Tutkinnon suorittamisen kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelman (HOKS) mukaisesti. Tutkinnon suorittamisaika on 1,5 - 2 vuotta. 

Koulutuksen sisältö
Jalkojenhoidon ammattitutkinto muodostuu kahdesta pakollisesta ja kolmesta valinnaisesta tutkinnon osasta. Tutkinto on valmis, kun pakolliset tutkinnon osat ja yksi valinnainen tutkinnon osa ovat suoritettu hyväksytysti. Tutkinto suoritetaan tutkinnon osittain osoittamalla ammattitaito aidoissa työelämän tilanteissa

Pakolliset tutkinnon osat
• Ennaltaehkäisevä ja toimintakykyä edistävä jalkojenhoito
• Jalkojenhoito osana asiakkaan kokonaishoitoa

Valinnaiset tutkinnon osat:
• ammatinharjoittajana jalkojenhoitotyössä tai
• haavan hoito jalkojenhoidossa tai
• aikaisemmin hankittu ammatillinen tutkinnon osa sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan ammatillisesta tutkinnosta (ammatillinen perustutkinto, ammattitutkinto, erikoisammattitutkinto).

Tutkinnon suorittamisen kesto ja lähipäivien määrä sovitaan yksilöllisesti HOKSissa. HOKSia päivitetään tarvittaessa.

Tarvittava osaaminen ennen näyttöjä hankitaan opetussuunnitelman ja HOKSissa sovitun mukaisesti eri tavoin suoritetusta opiskelusta (lähi-, etä-, verkko- ja työssäoppiminen). Lähiopetus järjestetään Kontinkankaan yksikössä.

Tutkinnon perusteet

Koulutuspaikka
Kontinkankaan yksikkö, Kiviharjuntie 6, 90220 Oulu

Lisätietoja
Koulutuksesta lisätietoja antaa Marja-Leena Kinnunen, p. 050 565 9444, sähköposti marja-leena.kinnunen@osao.fi.

Valitse ammatti / koulutus:

 

Tulosta sivu

Valitse tästä tutkintovaihtoehto, jonka haluat tulostaa.

Hae yhteishaussa
Jatkuva haku
Oppisopimus
Työvoimakoulutus
Suorahaku