OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Hakijalle / Ammattitutkinnot / Kivimiehen ammattitutkinto

Kivimiehen ammattitutkinto

Kivimiehen ammattitutkinto

Ympäristökiviasennuksen ammattilainen toimii kivirakentamisen tehtävissä julkisilla ja yksityisillä sektoreilla. Kivimieheltä vaadittavia taitoja ovat materiaalien tuntemus, mittaustyöt, pohjarakenteet, työpiirustusten lukutaito, asiakaspalvelu, kustannustietous sekä asennustyöt. Kivimies osaa toimia työturvallisuutta ja työergonomiaa noudattaen kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti ja käyttää kivimiehen erikoistyökaluja ja – koneita. Hän toimii rakennustyömailla säädösten mukaisesti muiden ammattiryhmien kanssa yhteistyössä.

Valokuvat

Vaihtoehdot tutkinnon suorittamiseen

Jatkuva haku

+

Jatkuva haku sopii sinulle, joka haluat hankkia ammatillisen tutkinnon tai kehittää ammatillista osaamistasi. Voit hakea ammatilliseen koulutukseen joustavasti ympäri vuoden.

Kohderyhmä
Koulutus on suunnattu viher- ja puutarha-alan työtehtävissä toimiville, joilta puuttuu vielä ammatillinen tutkinto. Koulutus toimii myös jatkokoulutuksena esim. puutarhureille.

Toteutus
Koulutus järjestetään lähiopetuksena ja sisältää työssäoppimista.

Tutkinto
Ympäristökivien asennus
• Rakennustyömaalla toimiminen
• Työturvallisuuden hallinta
• Ympäristökiven asennus
• Ympäristökiven asennuskaluston huolto

Asennusmittaus
• Rakennustyömaalla toimiminen
• Työturvallisuuden hallinta
• Rakennustyömaan mittaustyöt

Koulutuksen sisältö
Koulutukseen sisältyy muun muassa materiaalien tuntemus, mittaustyöt, pohjarakenteet, asennustyöt, asiakaspalvelu ja kustannustietous.

Hinta
Opiskelijamaksu 300 € (alv 0 %) 

Hakeutuminen
Koulutukseen ei ole jatkuvaa hakua tällä hetkellä.

Lisätietoja
Koulutuksen sisällöstä lisätietoja antaa Ismo Lindroth, p. 0500 285 340 tai ismo.lindroth@osao.fi ja Juha Karvonen p. 050 581 0182 tai juha.karvonen@osao.fi 

Peruutusehto
Valmistavaan koulutukseen valituille vahvistetaan koulutuspaikka erillisellä kutsulla. Kutsutulta pyydetään kirjallinen vahvistus opiskelupaikan vastaanottamisesta. Vahvistus on sitova. Samalla opiskelija sitoutuu mahdollisen opiskelijamaksun maksamiseen. Mikäli opiskelija keskeyttää valmistavan koulutuksen kolmen viikon jälkeen koulutuksen alkamisesta, mahdollisesti maksettua opiskelijamaksua ei palauteta ja se veloitetaan kokonaan.

Valitse ammatti / koulutus:

 

Tulosta sivu

Valitse tästä tutkintovaihtoehto, jonka haluat tulostaa.

Hae yhteishaussa
Jatkuva haku
Oppisopimus
Työvoimakoulutus
Suorahaku