OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Hakijalle / Opiskelijavalinta

Opiskelijavalinta yhteishaussa 2018

 

Yhteishaun tulokset julkaistaan aikaisintaan 14.6.2018

Tiedot opiskelupaikan saaneista julkaistaan OSAOn nettisivuilla, mikäli hakija on antanut tähän hakuvaiheessa suostumuksen. Opiskelupaikkatietoja ei kerrota puhelimitse. Opetushallitus lähettää sähköisen tuloskirjeen opiskelijaksi valituille sekä ilman opiskelupaikkaansa jääneille. Kirje lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka hakija on antanut Opintopolussa opiskelupaikkaa hakiessaan.

OSAO lähettää valituille kirjeen yhteishaussa ilmoitettuun postiosoitteeseen. Kirjeet postitetaan aikaisintaan 13.6.2018, mutta Opintopolun ruuhkautuminen voi viivästyttää postitusta. Valintakirjeen liitteenä lähetetään tieto myös siitä, miten hakija on sijoittunut eri hakutoiveidensa opiskelijavalinnassa. Ilman opiskelupaikkaa jääneet saavat yhteishaun tuloksista kirjeen Opetushallitukselta.

Katso valitut opiskelijat »

 

Opiskelupaikka tulee vastaanottaa 28.6.2018 klo 16.00 mennessä.

Opiskelupaikka vastaanotetaan sähköisesti OSAOn Wilma-järjestelmän kautta. Kun opiskelupaikka otetaan vastaan, alemmat hakutoiveet peruuntuvat. Yhteishaun ylemmät hakutoiveet ja varasijalla olo jäävät vielä voimaan. Varasijat ovat voimassa 17.8.2018 saakka.

Usein kysytyt kysymykset

Uusien sekä jatkavien opiskelijoiden kysymyksiin löytyy tietoa Usein kysytyt kysymykset -sivulta. Sivulle on koottu vastauksia yleisiin opiskelijoita ja opiskelua koskeviin kysymyksiin.
Usein kysytyt kysymykset »

 

OSAO Ovi

OSAO Ovi palvelee koko kesän opiskeluun ja opintojen suunnitteluun ja hakeutumiseen liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä OSAO Oveen sähköpostilla, chatissa tai puhelimitse p. 040 8266 060 tai käy paikanpäällä Oulun ydinkeskustassa.
OSAO Ovi »