OSAO

FI EN
Tulosta
Suomeksi / In English
Etusivu / Hakijalle / Täydennys- ja lyhytkoulutukset / Hygieniakoulutus ja -testi

Hygieniakoulutus ja -testi

Hygieniakoulutus ja -testi

Lisätietoja

Myllytullin-Pikisaaren yksikkö
Maire Saukko
p. 050 345 5467 tai
maire.saukko@osao.fi

Pudasjärven yksikkö
Kaisu Möttönen
p. 050 573 2584
kaisu.mottonen@osao.fi

Hygieniapassia tarvitset, kun työskentelet elintarvikehuoneistossa, käsittelet pakkaamattomia elintarvikkeita tai käsittelet helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Hygieniapassista on hyötyä myös vapaa-ajan harrastuksissa, esim. kahvituksia järjestäville, kesä- tai muun sesonkityön hakijalle.

Koulutuksen tavoite
Koulutuksessa kerrataan elintarvikehygienian keskeisiä alueita mm. mikrobeja ja niiden elinehtoja, ruokamyrkytyksiä, elintarvikelainsäädäntöä ja omavalvontaa.

Kohderyhmä
Elintarvikehuoneistossa työskentelevällä, pakkaamattomia elintarvikkeita käsittelevällä henkilöllä on oltava elintarvikehygieenistä osaamista osoittava hygieniaosaamistodistus (hygieniapassi). Osaamistodistuksen voi saada suorittamalla hyväksytysti Eviran hygieniaosaamistestin.

Koulutuspäivät
Katso seuraavat koulutuspäivät osoitteesta www.osao.fi/koulutuskalenteri

Ilmoittautuminen
Koulutukseen ilmoittaudutaan osoitteessa www.osao.fi/koulutuskalenteri  

Koulutuspaikka
Koulutusta järjestetään seuraavissa OSAOn yksiköissä:
Pudasjärven yksikkö, Jyrkkäkoskentie 18 A, 93100 Pudasjärvi.
Myllytullin-Pikisaaren yksikkö, Isokatu 1, 90100 Oulu.
Taivalkosken yksikkö, Opintie 3, 93400 Taivalkoski.

Hinta
Koulutuksen hinta on 99 € (sis. alv 24 %).

Peruutusehto
Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruutus tulee ilmoittaa viikkoa ennen koulutuksen alkua. Mikäli osallistuja jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusta, mahdollinen osallistumismaksu veloitetaan kokonaan.

Tulosta sivu

Valitse tästä tutkintovaihtoehto, jonka haluat tulostaa.

Hae yhteishaussa
Näyttötutkinto
Oppisopimus
Nuorten aikuisten osaamisohjelma
Suorahaku