OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Hakijalle / Täydennys- ja lyhytkoulutukset / Kahvakuulaohjaaja -koulutus

Kahvakuulaohjaaja -koulutus

Lisätietoja

Sirpa Pehkonen, p. 044 703 7875 ja sähköposti sirpa.pehkonen@osao.fi

Koulutuksen tavoite
Koulutus antaa eväät laadukkaaseen ja turvalliseen ohjaamiseen, jonka jälkeen löydät paremmin yhteyden ohjattaviesi kanssa. Koulutuksessa opetellaan käyttämään kahvakuulaa harjoitteluvälineenä sekä käydään läpi ohjaamista ja tunnin rakentamista. Koulutus toteutetaan hyvin käytännönläheisenä vaikkakin aloitamme pienellä teoriaosuudella. Koulutus on Virpiniemen liikuntaopiston järjestämää vapaan sivistystyön koulutusta.

Kohderyhmä
Kohderyhmänä ovat kaikki aikuisten liikunnanohjaat, jotka haluavat laajentaa omaa osaamista myös kahvakuulailun puolelle.Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta kahvakuulailusta. ​Kahvakuulailu on tehokas kuntoilumuoto, jossa harjoitetaan tehokkaasti ja monipuolisesti koko kehoa. Myös lajin parissa muutoin harrastavat ovat tervetulleita oppimaan parhaat vinkit nostamiseen, harjoitteluun ja ohjaamiseen.

Koulutuksen sisältö

  • Toiminnallisen harjoittelun perusteet
  • Kahvakuulailun perusteet ja perustekniikat
  • Kahvakuulaohjaajana toimiminen
  • Perustekniikoiden liikevariaatiot ja sovellukset
  • Kahvakuulaliikkeitä ja liikeyhdistelmiä, liikepatterit
  • Tuntirakenne, erilaisia kahvakuulatunteja
  • Kahvakuulaohjausten suunnittelua
  • Kahvakuulaohjauksia

Ajankohta
21.11 ja 23.11.2018 klo 16.30 - 20.30

Hinta
Koulutuksen hinta on 110 €  (alv 0 %). 

Koulutuspaikka
OSAO, Kontinkankaan yksikkö. Lähiopetus Virpiniementie 517 (liikuntasali), 90810 Kiviniemi.

Hakeutuminen
Hakuaika päättyy 12.11.2018. Koulutukseen hakeudutaan koulutuskalenterissa www.osao.fi/koulutuskalenteri. Koulutus aloitetaan mikäli osallistujia on vähintään 12. Koulutukseen otetaan enintään 20 osallistujaa hakeutumisjärjestyksessä.

Muuta huomiotavaa
Varustaudu sisäliikunta-/jumppavaattein. Ota mukaan myös pitkähihainen paita ja juomapullo. Muistiinpanovälineet  on hyvä olla myös mukana. Liikuntaopistolla on erikokoisia kahvakuulia, mutta mikäli Sinulta löytyy oma kahvakuula, voit ottaa sen mukaan.

Peruutusehto
Ennen ilmoittautumisajan päättymistä tehdyissä peruutuksissa osallistumismaksua ei peritä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 0-50% osallistumismaksusta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan koulutuksen alkaessa, voidaan opiskelijamaksu periä kokonaisuudessaan

Tulosta sivu

Valitse tästä tutkintovaihtoehto, jonka haluat tulostaa.

Hae yhteishaussa
Jatkuva haku
Oppisopimus
Työvoimakoulutus
Suorahaku