OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Hakijalle / Täydennys- ja lyhytkoulutukset / Vähittäiskaupan palvelutiskillä toimiminen, 15 osp

Vähittäiskaupan palvelutiskillä toimiminen, 15 osp

Vähittäiskaupan palvelutiskillä toimiminen, 15 osp

Lisätietoja

Yhteyshenkilö
Opettaja Anne Vimpari
p. 050 5727 503
anne.vimpari@osao.fi

Opettaja Tiina Sotikov 
p. 050 5934 556
tiina.sotikov@osao.fi

Järjestävä yksikkö
Kempeleen-Limingan yksikkö, Kempele
Niittyrannantie 5, 90440 KEMPELE

Haku
Jatkuva haku. Hakuaika 1.12.2018 - 15.1.2019.
Haku tapahtuu OSAOn koulutuskalenterista »

Ajankohta
Koulutus alkaa 5.2.2019.

Vähittäiskaupan palvelutiskillä toimiminen -tutkinnon osa sopii sinulle, joka haluat toimia asiakaspalvelussa, olet kiinnostunut ravintola- ja catering-alasta ja haluat työllistää itsesi lyhyellä koulutuksella. Voit myös täydentää aiempaa koulutusta tai harkitset kouluttautumista ravintola- ja catering-alalle. 

Kohderyhmä 
Koulutus on suunnattu työnhakijoille, lukiolaisille, toisen asteen ammatillisen tutkinnon suorittaille, VALMA-opiskelijoille, oman osaamisen täydentäjälle. Koulutuksen tavoitteena on työllistyä ja antaa mahdollisuus kurkistaa ravintola- ja catering-alan toimintaympäristöön ja innostaa hakeutumaan kokkikoulutukseen.

Koulutuksen sisältö
• aikatauluttaa ja suunnitella päivittäiset työtehtävänsä
• vastaanottaa, varastoida ja käsitellä raaka-aineita
• esivalmistaa ja laittaa palvelutiskille esille myytäviä tuotteita
• myydä tuotteita ja opastaa asiakkaita
• tehdä työvuoron päättymiseen liittyvät työtehtävät
• arvioida omaa osaamistaan ja toimintaansa työyhteisön jäsenenä.

Koulutuksen toteutus
Koulutuksen laajuus on 15 osaamispistettä (osp) ja kesto noin kolme kuukautta. Sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa tunnistetaan ja tunnustetaan aiempi osaamisesi ja todetaan millaista osaamista tutkinnon osan muodostumiseen tarvitset. Tämä määrittää tarkemmin opiskeluaikasi.

Tutkinnon osa opiskellaan työpaikalla, oppilaitoksessa ja verkko-opintoina. Teoriaopinnot toteutetaan verkko-opintoina työpaikalla tapahtuvan oppimisen rinnalla. Opiskelijalla on mahdollisuus tehdä verkko-opinnot myös oppilaitoksen tiloissa. Osaaminen arvioidaan asteikolla K5-T1.

Hinta
Opetus on maksutonta. Opintojen aikana suoritetaan hygieniapassi, jonka hinta on 6,00 €. Lisäksi opiskelijan tulee hankkia keittiötyöhön soveltuvat työjalkineet.

Valintaperusteet
Hakijat kontaktoidaan ja kutsutaan haastatteluun joustavasti hakuaikana.. Haastattelussa painotetaan soveltuvuutta asiakaspalveluun, tarvetta koulutukseen ja valmiuksia verkko-opiskelutehtävien opiskeluun työpaikalla tapahtuvan oppimisen aikana.

Tulosta sivu

Valitse tästä tutkintovaihtoehto, jonka haluat tulostaa.

Hae yhteishaussa
Jatkuva haku
Oppisopimus
Työvoimakoulutus
Suorahaku