OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Hankkeet / Hankeblogi / Hankeblogi / Hankeblogi

Joulupukkikin käyttää tablettia, miksen minäkin!

OSAO Top kumppani, Oulun TOPPI ja Oppia niinku töissä -hankkeissa on lähinnä ryhmänohjaajien ja työssäoppimista ohjaavien ja työelämäyhteistyötä koordinoivien opettajien käyttöön hankittu taulutietokoneita helpottamaan töiden tekemistä kentällä ja mahdollistamaan uusia työskentelytapoja. Käyttäjäkokemusten myötä toivotamme Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta! Lue lisää »

Mullistuksia maarakennus- ja kaivannaisaloilla

Perinteiset maarakennus- ja kaivannaisalat ovat murroksessa, kun uudet 3D & GPS – koneenohjausjärjestelmät tekevät tuloaan työmaille. Joillekin isoille työmaille ei enää pääse töihin ilman kyseisiä laitteita ja niiden hallintataitoja. Marasimu-projektin asiantuntijaopettajat päättivät ottaa järjestelmät haltuun, joten 3D&GPS – koneenohjausjärjestelmät hankittiin simulaattoreihin ja aitoihin työkoneisiin – ja niitä opeteltiin käyttämään. Lue lisää »

Hankeblogeissa kirjoitetaan koulutuksen kehittämisestä sekä hankkeiden toimintaan ja tuloksiin liittyvistä asioista. Kirjoittajina ovat pääasiassa OSAOn hanketoiminnassa mukana olevat henkilöt, kuten projektipäälliköt.