OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Hankkeet / Hankeblogi / Hankeblogi / Hankeblogi

K2K-mentorointiin osallistuneen uuden opettajan tarina

Mentorointi on tosi tarpeellinen uudelle opettajalle. Odotin, että saan ohjausta ja tukea sekä turvaa ja varmuutta uudessa ammatissa. Alussa ajattelin, että kyllä nykyajan nuoret ovat ehkä haastavampia kuin ennen, mitenkähän nämä on ennen hoidettu? Olen huomannut että mentorillani oli karismaa, hyviä jämäköitä ideoita kokemuksen kautta sekä työelämäosaamista tähänkin. Hiljainen tieto jaettavaksi on tärkeää, pelkkä teoria ei riitä ja tarvitaan historian kahinaa että entinenkin tieto säilyy muuttuvassa maailmassa. Lue lisää »

An Overview of OSAO’s Erasmus+ Mobility Activities in 2015 – 2016

Lue lisää »

Lyhyillä vaihtojaksoilla on merkitystä – kokemuksia Nordplus Junior -hankkeesta

Vaikka yleinen trendi Euroopassa ja eritoten Suomessa on ollut pidentää vaihtojaksoja yli kahdenkin kuukauden pituisiksi, on myös lyhyillä jaksoilla paikkansa kansainvälisessä toiminnassa. Eräs hyväksi koettu rahoituslähde näille vaihtojaksoille on Nordplus-hankkeet, joiden kautta voimme toteuttaa muun muassa luokkavaihtoja Skandinaviaan ja Baltian maihin. Lue lisää »

Hankeblogeissa kirjoitetaan koulutuksen kehittämisestä sekä hankkeiden toimintaan ja tuloksiin liittyvistä asioista. Kirjoittajina ovat pääasiassa OSAOn hanketoiminnassa mukana olevat henkilöt, kuten projektipäälliköt.