OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Nyt / Asenne - Mahdollisuus muutokseen -seminaari

Asenne - Mahdollisuus muutokseen -seminaari

Asenne - Mahdollisuus muutokseen -seminaari

  • Aika: 27.08.2014 klo 08.30 - 27.08.2014 klo 16.00
  • Paikka: OSAO, Haukiputaan yksikkö, juhlasali, Asemakyläntie 5, Haukipudas
  • Ilmoittautuminen:http://tinyurl.com/triangle270814

Asenne - Mahdollisuus muutokseen on TRIANGLE-hankkeen loppuseminaari. Puheenvuoroissa käsitellään ajankohtaisia syrjäytymisen ehkäisyyn ja ohjaukseen liittyviä teemoja sekä esitellään hankkeen tuloksia. Punaisena lankana on ohjauksellisen asenteen omaksuminen osaksi jokaisen nuorten kanssa työskentelevän arkea.

Jyväskylän ammatillisen opettajakorkeakoulun kouluttaja Anneli Muuronen puhuu yksilöllisistä opinto- ja tutkintopoluista.
Hankkeen aikana vierailimme Hollannissa, jossa tutustuimme Landsteden koulutusorganisaation mielenkiintoiseen pedagogiseen ajatteluun. Saamme seminaariin vieraaksi Landsteden kehittämisjohtaja Theo van Geffenin, joka kertoo oman organisaationsa näkemyksistä opiskelijoiden kohtaamisesta ja ohjaamisesta.
Seminaarin lopuksi kuulemme muutokseen inspiroivan puheenvuoron Petri Rajaniemeltä. Petri on Future Works Oy:n perustajaosakas, tutkija, kirjoittaja ja puhuja, sekä Royal Society of Artsin fellow. Työssään hän on keskittynyt yritysten toimintaympäristön, yrittäjyyden ja työelämän muutokseen sekä auttamaan yrityksiä ja muita organisaatioita löytämään uusia mahdollisuuksia.

Tilaisuuden juontaa Lauri Salovaara. 

Seminaari on maksuton ja mukaan mahtuu 200 osallistujaa.

Lisätietoja projektipäällikkö Heli Laitila, p.050-5613946, heli.laitila@osao.fi

Ohjelma: Asenne - Mahdollisuus muutokseen.pdf

Ilmoittautuminen: http://tinyurl.com/triangle270814