OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Nyt / Qstock 2017

OSAO mukana Qstockissa 28.-29.7.2017

OSAO on mukana Qstockissa yhdessä Ammattiopisto Luovin kanssa. Qstock järjestetään Raatinsaaressa Oulussa 28.-29.7.2017. OSAOn ja Luovin yhteinen teltta sijaitsee aikaisemmilta vuosilta tuttuun tapaan Sirkusteltan vieressä. Jos osallistut Qstockiin, piipahda ihmeessä teltalla moikkaamassa OSAOn ja Luovin väkeä. Samalla voit rentoutua hetken riippumatossa ja osallistua #100ammattia -valokuvakilpailuun.

Nähdään heinäkuussa Qstockissa!

Kuvaa itsesi tulevaisuuden historiaan ja voita kuulokkeet

Osallistu OSAOn ja Luovin  #100ammattia -valokuvakilpailuun 28.-29.7.2017!

Kilpailuun osallistutaan ottamalla kuva itsestä OSAOn ja Luovin osaston kuvausnurkkauksessa Qstock-festivaalilla Oulussa. Kuva jaetaan omalla Instagram-tilillä käyttäen hashtageja #100ammattia #OSAO ja #LUOVI.

Kilpailun voittaa hastageilla merkittyjen kuvien joukosta kaksi eniten tykkäyksiä saanutta kuvaa. Palkintona on molemmille voittajille noin 80 euron arvoiset kuulokkeet.

Kilpailun säännöt

+

Järjestäjä

Oulun seudun koulutuskuntayhtymä/Oulun seudun ammattiopisto, OSAO, PL 213, 90101 OULU
ja Ammattiopisto Luovi, PL 389, 90101 OULU.
Jäljempänä Järjestäjät.

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki paitsi kilpailun järjestäjät.

Kilpailuaika

Kilpailuaika on 28.-29.7.2017.

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua ottamalla kuvan itsestä OSAOn ja Luovin ständin 100 vuotta ammattilaisia –kuvausnurkkauksessa tai muussa valitsemassaan sijainnissa. Osallistuja jakaa kuvaamansa videon omalla Instagram-tilillään käyttäen hashtageja #100ammattia #OSAO ja #LUOVI.

Kilpailusta pois sulkeminen

Järjestäjä pitää oikeuden poissulkea osallistujan, esimerkiksi asiattomien kuvien johdosta. Henkilö voi osallistua kilpailuun vain yhdellä kuvalla.

Palkinnot ja niiden jako

Kilpailun voittaa hastageilla merkittyjen kuvien joukosta kaksi eniten tykkäyksiä saanutta kuvaa. Palkintona on molemmille voittajille noin 80 euron arvoiset kuulokkeet. Voittajat julistetaan viimeistään 31.7.2017.

Palkinnon luovutus / julkisuus

Palkintojen voittajille ilmoitetaan voitosta Instagram-tilin kautta. Lisäksi voittajan nimi julkaistaan kilpailusivulla ja järjestäjien Instagram-tilillä

Järjestäjän vastuu

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

Palkinnon vaihtaminen

Palkinto on tavarapalkinto eikä sitä vaihdeta rahaan. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.