OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Nyt / Tapahtumat / Innostu Unelmista -tapahtuma

Innostu Unelmista -tapahtuma

Innostu Unelmista -tapahtuma

  • Aika: 09.11.2016 klo 09.00 - 09.11.2016 klo 14.00
  • Paikka: Tapahtuma järjestetään OSAOn Myllytullin yksikössä (auditorio ja Innomylly).

Tapahtuman tavoitteena on kohtauttaa nuoria ja työnantajia sekä tsempata nuoria tavoittelemaan omia unelmiaan koulutuksen ja uran suhteen.

OSAO, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, Byströmin nuorten palvelut ja Oulun kaupungin työllisyyspalvelut järjestävät yhteistyössä nuorten valmentamiseen keskittyvän asiantuntijayrityksen Zestmarkin kanssa Innostu unelmista -tapahtuman Oulussa ke 9.11. Kyseessä on valtakunnallinen kiertue, joka toteutetaan 12 paikkakunnalla syksyn aikana.

Aamupäivällä klo 9-11 on nuorille 2 tunnin seminaari (ennakkoilmoittautuminen verkkosivujen kautta) ja lisäksi Tapahtuma Arena (kaikille avoin, ei ilmoittautumista) nuorille, yrityksille ja ohjaushenkilöstölle klo 10-14. Tapahtuma Arena kokoaa yhteen toimijoita, jotka voivat auttaa nuoria kohti omia unelmia. Tule mukaan toiminnalliseen kohtaamiseen, jossa tutustutaan paikallisiin yrityksiin ja työnantajiin sekä oppisopimuskoulutukseen. Luvassa uutta tietoa työelämästä, eri koulutusvaihtoehdoista ja ideoita miten omaa juttua voi lähteä viemään eteenpäin.

Tutustu tapahtumaan tarkemmin ja ilmoittaudu aamupäivän seminaariin: www.innostuunelmista.fi . Tapahtumasivu Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1282155561797757/.

 Tutustu tunnelmiin Jyväskylän tapahtumasta: https://www.youtube.com/watch?v=D2UJrfdjvyg