OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Nyt / Tapahtumat / Maarakentaja - Tulevaisuuden voittaja

Maarakentaja - Tulevaisuuden voittaja

Maarakentaja - Tulevaisuuden voittaja

  • Aika: 31.01.2017 klo 10.00 - 01.02.2017 klo 13.00
  • Paikka: OSAO Haukiputaan yksikkö, Asemakyläntie 5, Haukipudas

Simulaattorirekka kutsuu ammatinvalintaansa harkitsevia kokeilemaan Infra-alaa!

Maarakentaja – tulevaisuuden voittaja roadshow rekka ja kaivinkoneet tekevät tänä talvena infra-alaa tutuksi ammatinvalintaa pohtivalle.

Infra on väyliä, terminaaleja, talojen perustuksia ja kuntatekniikkaa, luolia ja tunneleita, virkistysalueita – kaikkea tärkeää, jota ilman maailma ei toimi.

Infraa rakentamaan ja hoitamaan tarvitaan lähivuosina satapäin uusia maarakentamisen ammattilaisia. Tyttöjä, poikia, miehiä, naisia. Kaikentaustaisia, työnintoisia.

Vierailu promootiossamme vie yhden oppitunnin, jonka aikana nuoret pääsevät kokeilemaan oikeita kaivinkoneita ja maarakennussimulaattoreita. Kerromme kaiken tarvittavan maarakennusalan koulutuksista ja työurista.

Jos kiertuerekassa syttyy kipinä lähteä infra-alan opintoihin ja kesätöihin, mukaansa saa 300 euron koulutussetelin, jolla voi hankkia Työturvallisuus- ja Tieturva 1 -kortin. Korttikoulutukset ovat pakollisia alalle tultaessa. Voittaja-kampanjan korttikoulutukset pyritään järjestämään helmi–maaliskuussa 2017. 
Kerromme myös rakennusalan työkokeilusta, jonka puitteissa kuka tahansa voi tulla kokeilemaan alan töitä ilman aikaisempaa alan koulutusta tai työkokemusta.

 

LISÄTIEDOT JA KOULULUOKKIEN ILMOITTAUTUMISET:
Janne Suntio, puh. 050 449 7559