OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Nyt / Uutiset / Arkisto / Kaukovainion liiketalouden yksikön nimi muuttuu elokuussa

Kaukovainion liiketalouden yksikön nimi muuttuu elokuussa

Oulun seudun ammattiopiston Kaukovainion liiketalouden yksikön nimi muuttuu 1.8.2017 Kaukovainio, palvelut -yksiköksi. Oulun seudun koulutuskuntayhtymän yhtymähallitus päätti nimen muuttamisesta 31.3.2017. 

Muutoksen taustalla on yksikön koulutustarjonnan muuttuminen. Tällä hetkellä yksikössä järjestetään liiketalouden sekä tieto- ja viestintätekniikan koulutusta. Elokuun alussa yksikön koulutustarjonta laajenee, kun aiemmin Myllytullin kiinteistössä järjestetyt matkailualan, hotelli-, ravintola- ja cateringalan sekä elintarvikealan koulutukset siirtyvät Kaukovainio, liiketalous -yksikön yhteyteen.

Oulun seudun koulutuskuntayhtymä luopuu Myllytullissa sijaitsevasta kiinteistöstä ja siellä järjestetty toiminta siirretään muihin Osekkin kiinteistöihin.  

Lisätiedot:
- kuntayhtymäjohtaja-rehtori Jarmo Paloniemi, jarmo.paloniemi@osekk.fi, p. 050 538 3929

6.04.2017

Kommentointi

Todella tökerö nimi

Uudesta nimestä ei käy mitenkään selville, ei pientäkään vihjettä siitä, millaista opetusta kyseisessä yksikössä mahdollisesti tarjotaan! Mutta meneehän tuo samaan sarjaan passelisti kuin ko. paikan opasteet sisätiloissa ja ulkona liikennejärjestelyt. Opastus, liikenne ja nyt nimikin on aivan täyttä "häränpyllyä". Eikö porukkaan ole vahingossakaan sattunut suunnittelijaksi ketään normaalilla maalaisjärjellä ajattelevaa ihmistä ? ? ?

Kauko Uusi-Illikainen - 30 elokuuta 2017 klo 11.37