OSAO

FI EN

Muut palvelut

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Työnohjaus ja työyhteisön kehittämiskoulutus

+

Sisältö

Työnohjaus on työhön, työyhteisöön ja omaan työhön liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden tarkastelua ja jäsentämistä koulutetun työnohjaajan avulla. Työnohjausta voi saada monenlaiseen tarpeeseen: yksilönä, ryhmänä, työyhteisönä, ammattiryhmänä tai esimiehenä. Lähtökohtana on, että työhön liittyviin haasteisiin etsitään yhdessä työnohjaajan tukemana ratkaisuja. Työnohjaus voi olla esim. yksilö- tai ryhmätyönohjausta työpaikkaohjaajille. Tavoitteena voi olla esim. tukea työpaikkaohjaajaa oman työnsä kehittämisessä ja kehittymisessä.

Työyhteisöjen kehittämiskoulutuksissa lähdetään etsimään ratkaisuja työhön tai työyhteisön toimintaa liittyviin haasteisiin ratkaisuja myös koulutuksen avulla. Koulutukseen voidaan liittää myös työnohjausta.

Tarjoamme työnohjausta ja työyhteisön kehittämiskoulutusta seuraaville aloille

  • Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala / yhteyshenkilö aikuiskoulutuspäällikkö Marja Veikkola, p.0500 776 065 marja.veikkola@osao.fi

Toteutuspaikkakunta, suunniteltu ajankohta ja osallistujamäärä

Räätälöimme palvelun tarjouspyynnön mukaisesti.

Koulutusvienti

+

Sivuja päivitetään.

Päivitetty: 21.09.2017 klo 13:40