OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / OSAO / Finpec

Finpec

Yritystoiminnan harjoittelua aidoilla prosesseilla reaalimaailman simulaatiossa.

Virtuaalinen oppimisympäristö on Suomen harjoitusyritysten keskuksen, FINPECin, ylläpitämä yrittäjyyskasvatuksen palvelu opiskelijoille ja oppilaitoksille. Oppimisympäristö koostuu reaalimaailman pohjalta simuloiduista palveluista ja opiskelijoiden pyörittämistä harjoitusyrityksistä. Se mahdollistaa yritystoiminnan harjoittelun aitoja toimintaprosesseja noudattaen.

Harjoitusyritys on EU-komission suosittelema kansainvälinen ja käytännönläheinen yrittäjyyden koulutusmenetelmä, joka motivoi opiskelijat oma-aloitteiseen ja itseohjautuvaan oppimiseen sekä antaa opiskelijalle valmiudet yrityksen perustamiseen ja toiminnan suunnitteluun.

FINPEC kehittää ja koordinoi Suomen harjoitusyritystoimintaa osana kansainvälistä yhteistyöverkostoa. FINPEC avustaa Suomessa harjoitusyritysten perustamisessa ja niiden jokapäiväisten asioiden hoidossa. Se tarjoaa virtuaalisen oppimisympäristön palvelut niin opiskelijoille kuin oppilaitoksillekin toimien muun muassa harjoitusyritysten veroviranomaisena, vakuutusyhtiönä ja pankkina. Lisäksi FINPEC tuottaa koulutuksia ja tukimateriaaleja kouluttajille.

Yhteystiedot

Osoite:
FINPEC
OSAO Kaukovainion yksikkö, liiketalous
Kotkantie 2 C, 90250 Oulu

Internet:
www.finpec.fi  
www.vepen.fi  
www.europen.info  
www.osao.fi  
finpec@finpec.fi

Yhteystiedot:
projektikoordinaattori Mika Kananen
mika.kananen@finpec.fi
p. 050 594 6589
skype: finpec.mika

Päivitetty: 02.10.2014 klo 10:01