OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / OSAO / Hankkeet / Käynnissä olevat hankkeet / Työelämäosaajana – Opetus- ja ohjaushenkilöstön työelämäyhteistyön kehittäminen 2016

Työelämäosaajana – Opetus- ja ohjaushenkilöstön työelämäyhteistyön kehittäminen 2016

+
Projektin nimi
Työelämäosaajana – Opetus- ja ohjaushenkilöstön työelämäyhteistyön kehittäminen 2016
Projektipäällikkö
Minna-Liisa Myllylä
Alkaa / Päättyy
30.09.2016 / 31.12.2017
Tavoitekuvaus

Tavoitteenamme Työelämäosaajana -projektissa oli työelämäyhteyksien konkreettinen vahvistaminen alakohtaisesti tutkintojen välistä yhteistyötä lisäten.

Projektissa rakensimme ja mallinsimme OSAOn ja alueen työelämän yhteistyön strategiselle ja toiminnalliselle tasolle. Kehitimme projektissa asiakkuuksien johtamista ja mallinsimme alakohtaisia työpaikalla tapahtuvan oppimisen prosesseja.

Projektin myötä opetus- ja ohjaushenkilöstön työelämäosaamisen sekä luovien kokeilujen ja yhteistyön määrä ja laatu lisääntyivät. Projektin aikana järjestettiin alakohtaisia työpajoja. Opetus- ja ohjaushenkilöstö jalkautui kokeilemaan uusia yhteistyömuotoja työelämän kanssa.

OSAO oli osatoteuttajana Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappian koordinoimassa projektissa. Muita kumppaneita projekissa olivat Lapin ammattiopisto, Ylä-Savon ammattiopisto, Koulutuskeskus Sedu, Koulutuskeskus Salpaus, Keski-Pohjanmaan koulutuskuntayhtymä ja VAMIA.

Yhteistyökumppanit
Yhteystiedot

Projektikoordinaattori Minna-Liisa Myllylä

p. 040 141 5135

minna-liisa.myllyla@osao.fi