OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / OSAO / Hankkeet / Päättyneet hankkeet / Ammattiakatemia

Ammattiakatemia

+
Projektin nimi
Ammattiakatemia
Projektipäällikkö
Elina Luukkonen
Alkaa / Päättyy
01.04.2012 / 30.06.2014
Tavoitekuvaus

Ammattiakatemia -hankkeessa loimme matalan kynnyksen koulutusmallin ja ohjauspalvelun osaksi OSAOn aikuiskoulutusta. Malli on osa yhteiskuntatakuun tavoitetta tarjota koulutuksen ja työelämän ulkopuolella oleville nuorille aikuisille koulutuksellisen vaihtoehdon.

Ammattiakatemia -koulutus oli aikuisille yksilöllisesti suunniteltua ammatillista koulutusta. Ohjauksellisen tuen kautta edistimme läpäisyä, minimoimme keskeytyksiä ja loimme vaihtoehtoisen reitin koulutuksen piiriin.

Ammattiakatemia-koulutuksessa tarjosimme mahdollisuuden aloittaa tai tulla päättämään kesken jääneet ammatilliset opinnot ohjatusti loppuun. Ammatillisten opintojen lisäksi koulutus paransi opiskelijan työelämävalmiuksia.

Hankkeessa kehitimme ohjauksellisen palvelukokonaisuuden, jota voi hyödyntää kuka tahansa OSAOssa opiskeleva aikuinen. Hankkeen toteutuksessa huomioimme nuorten miesten heikomman kiinnittymisen peruskoulun jälkeiseen koulutukseen. Hankkeessa edistimme kansalaisten välistä tasa-arvoa ja yhteiskunnallista toimijuutta.

Yhteistyökumppanit
ESR-lippulogo Vipuvoimaa EU:lta 2007-2013
Linkit
Yhteystiedot

Projektipäällikkö Elina Luukkonen
puh. 040 555 9999
elina.luukkonen@osao.fi

Projektikoordinaattori Niko Finnilä
puh. 050 317 4648
niko.finnila@osao.fi