OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / OSAO / OSAO Edu Oy

OSAO Edu Oy

OSAO Edu Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita lyhyt- ja täydennyskoulutuspalveluita, joiden avulla voit parantaa omaa ammattitaitoasi ja ajankohtaistaa tietojasi. Koulutustarjontaan kuuluvat myös työelämällä tarjottavat räätälöidyt koulutuspalvelut sekä henkilöstön täydennyskoulutukset.

Lyhyt- ja täydennyskoulutuspalvelut

Lyhyt ja täydennyskursseilla voit syventää jo olemassa olevaa ammattitaitoa. Järjestämme työelämässä tarvittavia erilaisia lyhytkoulutuksia kuten kielikoulutuksia, korttikoulutuksia sekä tietotekniikka- ja kielikoulutusta. Toteutamme koulutukset joustavasti päivä- ja iltakoulutuksina, monimuotokoulutuksena tai verkko-opiskeluna.
Lue lisää ja katso kattavat täydennys- ja lyhytkoulutukset » 

Työelämälle tarjottavat palvelut

Yritykselle räätälöidyistä koulutuksista saat tietoa Osaajan paikasta, joka tarjoaa perustietoa ammatillisesta aikuiskoulutuksesta ja oppisopimuskoulutuksesta. Kun tarvitset yksityiskohtaista tietoa koulutuksesta tai henkilökohtaista koulutuksen suunnittelua, ohjaamme sinut oikeaan OSAOn yksikköön. Osaajan paikka tekee yhteistyötä TE-toimiston kanssa. Lue lisää »

Henkilöstö- ja täydennyskoulutuksien avulla yrityksesi henkilöstö voi täydentää ja päivittää osaamistaan tutkintoon johtavan koulutuksen lisäksi eri alojen lisä- ja täydennyskoulutuksissa. Meillä on valmiita koulutusohjelmia, mukaan lukien kortti- ja sertifikaattipätevyydet tai voimme räätälöidä koulutuksen yrityksesi tarpeisiin. Lue lisää »

OSAO Edu Oy kuuluu Oulun seudun koulutuskuntayhtymän konserniin.

Lisätietoja OSAO Edu OyOSAO Edu Oy hallitus

Hallituksen puheenjohtaja
Jarmo Paloniemi

Hallituksen varsinaisen jäsen
Saija Niemelä-Pentti

Hallituksen varsinainen jäsen
Anssi Ojutkangas

Laskutustiedot

Päivitetty: 23.01.2017 klo 13:41