OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Työelämälle / Kehittämispalvelut

Kehittämispalvelut

OSAO tarjoaa yrityksille ja muille työnantajille koulutusneuvonnan palveluita ammattiosaamisen haasteisiin työpaikoilla. OSAO räätälöi työpaikoille sopivia koulutuspaketteja omasta koulutustarjonnastaan ja myös yhdessä laajan yhteistyöverkoston kanssa. Yhteistyö voi sisältää myös muita palveluita. Olennaista on niiden suunnittelu yhteistyössä.

Kehittämistyötä tehdään työelämän kanssa erilaisessa hanketoiminnassa. Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävän hankkeet toteutuvat tiiviissä yhteistyössä työpaikkojen kanssa. Niiden tuloksena syntyy esimerkiksi erilaisia selvityksiä alueellisista ammattiosaamisen kehityssuunnista ja osaamistarpeista.

Kolmen päivän koulutusoikeuden suunnittelu - mahdollisuus ammattitaidon kehittämiseen

Henkilökuntasi ammattitaidon kehittämisen nykyisissä ja tulevissa työtehtävissä mahdollistaa vuoden 2014 alusta voimaan tullut laki kolmen päivän koulutusoikeudesta. Koulutuksen tulee kehittää henkilöstösi ammatillista osaamista. Koulutus voi olla kurssimuotoista koulutusta, seminaari, konferenssi tai sisäinen koulutus. Yrityksesi verovähennys on 50 % koulutuspäivien keskimääräisistä palkkakustannuksista.

Työnantajana sinulla on mahdollisuus saada verovähennys kolmesta koulutuspäivästä vuodessa jokaista työntekijääsi kohden. Verovähennyksen saaminen edellyttää koulutussuunnitelman laatimista yrityksesi kaikille työntekijöille. Koulutus tulee järjestää työaikana.

Ota yhteyttä, niin tehdään yhdessä suunnitelma työntekijöidesi ammattitaidon kehittymiseen!

Lisätietoja

Päivi Kylmäluoma, aikuiskoulutuspäällikkö
p. 040 141 5265
paivi.kylmaluoma@osao.fi

Pekka Keränen, koulutuspäällikkö
p. 050 058 0980
pekka.keranen@osao.fi

Ota yhteyttä tai tule käymään!

Neuvontapiste Osaajan paikka
Pohjois-Pohjanmaan TE –toimisto, ala-aula,
Torikatu 34, 90100 Oulu.
ma ja ke klo 12.00 – 16.00

Puhelinneuvonta
p. 040 141 5320
ma-to klo 8.30-15.30,
pe 8.30-15.00.

oppisopimus@osao.fi
aikuiskoulutus@osao.fi

Päivitetty: 07.11.2016 klo 09:48