OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Hakijalle / Ammattitutkinnot / Taideteollisuusalan ammattitutkinto, restauroija

Taideteollisuusalan ammattitutkinto, restauroija

Taideteollisuusalan ammattitutkinto, restauroija

Koulutuksessa suoritat taideteollisuusalan ammattitutkinnon, restauroijan osaamisalan. Koulutus on suunnattu restaurointi-, pintakäsittely-, rakennus- tai puualan perustutkinnon suorittaneille tai vastaavat tiedot ja taidot omaaville, sekä alan ammateissa toimiville.

Valokuvat

Vaihtoehdot tutkinnon suorittamiseen

Jatkuva haku

+

Jatkuva haku sopii sinulle, joka haluat hankkia ammatillisen tutkinnon tai kehittää ammatillista osaamistasi. Voit hakea ammatilliseen koulutukseen joustavasti ympäri vuoden.

Kohderyhmä
Koulutus on suunnattu restaurointi-, pintakäsittely-, rakennus- tai puualan perustutkinnon suorittaneille tai vastaavat tiedot ja taidot omaaville, sekä alan ammateissa toimiville.

Ajankohta ja kesto
Seuraava koulutus alkaa 1.10.2019.

Toteutusmuoto
Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, lähiopetusta on iltaisin ja viikonloppuisin. Koulutus sisältää lähiopiskelua ja etäopiskelua sekä työpaikalla järjestettävää koulutusta oman henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman  mukaisesti.

Tutkinto
Tutkintoon kuuluu kaksi pakollista tutkinnon osaa, joiden laajuus on  50 osp.

Pakolliset tutkinnon osat
Moniammatillisessa toimintaympäristössä työskentely, 10 osp
Restaurointikohteen alkukartoitus ja työn suunnittelu, 40 osp

Valinnaisia tutkinnon osia tulee suorittaa 100 osp. Jokaisesta tutkinnon osasta tehdään näyttö alan yrityksessä, joka arvioidaan hyväksytty/hylätty arvosanoilla.

Tutkinnon perusteet (ePerusteet palveluun) »

Koulutuspaikka
OSAO, Haukipudas

Hakeminen
Voit hakea koulutukseen ajalla 4.2.-15.09.2019 tästä

Hinta
Opiskelijamaksu on 450 € (alv 0 %)

Lisätietoja
Merja Tenhunen, p. 050 357 0486, merja.tenhunen@osao.fi 

Valintaperusteet

  • haastattelu, jossa arvioidaan hakijan soveltuvuus alalle, alalla työskentely tai alalle soveltuva aikaisempi koulutus tai muu osaaminen sekä koulutustarve

Hakijat kutsutaan haastatteluun hakuajan päättymisen jälkeen. Kielitaidon arviointi järjestetään tarvittaessa haastattelun yhteydessä. Valintapäätös tehdään haastattelun jälkeen. Valinnasta ilmoitetaan puhelimitse.

Peruutusehto
Koulutukseen valituille vahvistetaan koulutuspaikka erillisellä kutsulla. Kutsutulta pyydetään kirjallinen vahvistus opiskelupaikan vastaanottamisesta. Vahvistus on sitova. Samalla opiskelija sitoutuu mahdollisen opiskelijamaksun maksamiseen. Mikäli opiskelija keskeyttää koulutuksen kolmen viikon jälkeen koulutuksen alkamisesta, mahdollisesti maksettua opiskelijamaksua ei palauteta ja se veloitetaan kokonaan.

Valitse ammatti / koulutus:

 

Tulosta sivu

Valitse tästä tutkintovaihtoehto, jonka haluat tulostaa.

Hae yhteishaussa
Jatkuva haku
Oppisopimus
Työvoimakoulutus
Suorahaku