OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Hakijalle / Erikoisammattitutkinnot / Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto, korjaamopalvelun osaamisala

Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto, korjaamopalvelun osaamisala

Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto, korjaamopalvelun osaamisala

Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto, korjaamopalvelun osaamisala antaa sinulle valmiudet työskennellä alan vaativimmissa työtehtävissä. Voit toimia mm. korjaamon erikoismekaanikkona, työnjohtotehtävissä tai muissa korjaamon eritystehtävissä, jossa vaaditaan laaja autotekniikan tuntemusta. Koulutus antaa sinulle laajan automekaanikon ammatin osa-alueiden sekä kokonaisuuksien tuntemuksen ja kehittää valmiuksiasi toimia tuloksellisesti js ammattimaisesti työssäsi. Koulutuksessa sinua ohjataan erityisesti omatoimiseen tiedonhankintaan ja soveltamiseen, monipuoliseen osaamiseen, oman työn arvostamiseen sekä työn jatkuvaan kehittämiseen.

Valokuvat

Vaihtoehdot tutkinnon suorittamiseen

Jatkuva haku

+

Jatkuva haku sopii sinulle, joka haluat hankkia ammatillisen tutkinnon tai kehittää ammatillista osaamistasi. Voit hakea ammatilliseen koulutukseen joustavasti ympäri vuoden.

Kohderyhmä
Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto, korjaamopalvelun osaamisala on tarkoitettu automekaanikon tai autosähkömekaanikon ammattitutkinnon suorittaneille tai vastaavat tiedot/taidot omaaville. Tutkinto sopii hyvin myös automekaanikoille, jotka haluavat monipuolistaa osaamistaan tai jotka haluavat hankkia osaamisestaan virallisen tutkintotodistuksen.

Ajankohta ja kesto
Koulutuksen voi aloittaa joustavasti. Koulutuksen kestoon vaikuttaa henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS).

Toteutus
Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena siten, että lähipäivät ja etäopiskelu tukevat toisiaan.koulutusmateriaali on opiskelijoiden käytössä. Lähiopetuspäiviä on keskimäärin 1-2 kuukaudessa.

Tutkinto
Tutkinnon laajuus on 180 osaamispistettaä (osp).

Pakollinen tutkinnon osa, 50 osp:
Korjauksen haltuunotto

Valinnaiset tutkinnon osat:
valittava yhteensä 130 osp

Tutkinnon perusteet (ePerusteet-palveluun) »

Koulutuspaikka
OSAO, Haukiputaan yksikkö, Asemakyläntie 5, 90840 Haukipudas.

Hinta
Opiskelijamaksu on 250 € (alv 0 %).

Hakeutuminen
Koulutukseen on jatkuva haku. Voit hakea koulutukseen tästä

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä
Pyry Peussa, p. 040 631 1071, pyry.peussa@osao.fi 

Lisätietoja hakeutumisesta
OSAO Ovi
p. 040 8266 060
ovi@osao.fi

Valintaperusteet
- Tarve koulutukselle ja aikaisemmin hankittu osaaminen
- Haastattelu

Opiskelijavalinta
Hakijoihin ollaan yhteydessä viikoittain. Opiskelijavalinta tehdään haastattelun perusteella. Haastattelun yhteydessä on mahdollinen kielitaidon arviointi henkilöille, joiden äidinkieli on muu kuin suomi. Valintatieto ilmoitetaan puhelimitse.

Peruutusehto
Koulutukseen valituille vahvistetaan koulutuspaikka erillisellä kutsulla. Kutsutulta pyydetään kirjallinen vahvistus opiskelupaikan vastaanottamisesta. Vahvistus on sitova. Samalla opiskelija sitoutuu mahdollisen opiskelijamaksun maksamiseen. Mikäli opiskelija keskeyttää valmistavan koulutuksen kolmen viikon jälkeen koulutuksen alkamisesta, mahdollisesti maksettua opiskelijamaksua ei palautetan ja se veloitetaan kokonaan.

Valitse ammatti / koulutus:

 

Tulosta sivu

Valitse tästä tutkintovaihtoehto, jonka haluat tulostaa.

Hae yhteishaussa
Jatkuva haku
Oppisopimus
Työvoimakoulutus
Suorahaku