OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Hakijalle / Erikoisammattitutkinnot / Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinnon suorittanut osaa suunnitella ja johtaa vastuualueensa palvelutuotantoa sekä ylläpitää ja kehittää vastuualueensa asiakkuuksia. Hän osaa vastata palvelun laadun toteuttamisesta ja kehittämisestä asiakaskohteessa sekä johtaa vastuualueensa toiminnan kannattavuutta.Tutkinnnon suorittanut osaa toimia esimiehenä puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalla sekä ennakoida henkilöstötarpeen ja rekrytoida henkilöstöä. Hän osaa organisoida henkilöstön perehdytyksen sekä kehittää omaa ja työyhteisönsä osaamista.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinnon suorittaja voi suunnata ammatillista osaamistaan ekotehokkuuden johtamiseen, kiinteistön toimivuuden ja toimintakunnon arviointiin, monipalvelujen johtamiseen, puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen kehittäminen tai puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen mitoittamiseen ja myyntiin.

Valokuvat

Vaihtoehdot tutkinnon suorittamiseen

Jatkuva haku

+

Jatkuva haku sopii sinulle, joka haluat hankkia ammatillisen tutkinnon tai kehittää ammatillista osaamistasi. Voit hakea ammatilliseen koulutukseen joustavasti ympäri vuoden.

Kohderyhmä
Koulutus on suunnattu puhtaus- ja kiinteistöpalvelualta työkokemusta omaaville henkilöille, joilla on soveltuva alan koulutus ja jotka haluavat pätevöityä alan esimiestehtäviin.

Ajankohta ja kesto
Koulutus alkaa 16.09.2019 ja kestää noin 1,5 vuotta. Koulutuksen kesto suunnitellaan aikaisemman osaamisen pohjalta ja jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa aikaisempi osaaminen tunnustetaan. Koulutuksen aikana hankitaan vain tutkinnon vaatima puuttuva osaaminen ja osoitetaan näytöillä siltä osin, kuin sitä ei aiemmin ole arvioitu ja todennettu.

Toteuttamismuoto
Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, joka sisältää lähiopetusta ja työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Lähiopetuspäiviä on noin 2-4 kertaa kuukaudessa iltaisin. Koulutus on mahdollista suorittaa myös työsuhteessa oppisopimuskoulutuksena.

Koko tutkinnon muodostuminen (180 osp)
Pakolliset tutkinnon osat (150 osp)

  • Puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen suunnitteleminen ja johtaminen, 75 osp
  • Puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen henkilöstön ja osaamisen johtaminen, 75 osp

Valinnaiset tutkinnon osat (30 osp)

  • Kiinteistön toimivuuden ja toimintakunnon arviointi, 30 osp
  • Puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen kehittäminen, 30 osp
  • Puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen mitoittaminen ja myynti, 30 osp
  • Tutkinnon osa ammattitutkinnosta tai toisesta erikoisammattitutkinnosta, 30 osp

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkintoon voi sisällyttää ammatillisen tutkinnon osan tai osia ammattitutkinnosta tai toisesta erikoisammattitutkinnosta vähintään 30 osaamispisteen laajuisesti.

Tutkinnon perusteet (linkki e-perusteet -palveluun)

Koulutuspaikka
OSAO, Kaukovainion yksikkö, tekniikka, Kotkantie 3, 90250 Oulu.

Hinta
Opiskelijamaksu 250 € (alv 0 %).

Hakeutuminen
Koulutukseen hakeudutaan ajalla 21.5.- 31.8.2019 tästä (linkki koulutuskalenteriin). HUOM! Linkistä avautuu koulutuskalenterissa ponnahdusikkuna, jonka voit sulkea. Pääset etenemään hakemisessa klikkaamalla ostoskoria, joka näkyy oikeassa yläkulmassa.

Lisätietoja koulutuksesta antavat:
Harri Visuri (kiinteistöpalveluala)
p. 040 6373 380
harri.visuri@osao.fi

Kirsi Hemmilä (puhtauspalveluala)
p 044 7037 737
kirsi.hemmila@osao.fi 

opinto-ohjaaja Juha Janhunen
p 044 703 7756
juha.janhunen@osao.fi

Oppisopimuksesta lisätietoja antaa:
Juha Aliranta
p 050 590 9680
juha.aliranta@osao.fi

Lisätietoa hakeutumisesta antaa:
OSAO Ovi -hakijapalvelut
p. 040 88266 060
ovi@osao.fi

Valintaperusteet

  • Tarve koulutukselle ja aikaisemmin hankittu osaaminen
  • Haastattelu

Haastattelu ja opiskelijavalinta
Hakijat kutsutaan haastatteluun hakuajan päättymisen jälkeen. Ei suomea äidinkielenään puhuvat kutsutaan kielitaidon arviointiin erikseen. Valintapäätös tehdään haastattelun jälkeen. Valituille opiskelijoille lähetetään kirje, valitsematta jääneille sähköpostiviesti.

Peruutusehdot
Koulutukseen valituille vahvistetaan koulutuspaikka erillisellä kutsulla. Kutsutulta pyydetään kirjallinen vahvistus opiskelupaikan vastaanottamisesta. Vahvistus on sitova. Samalla opiskelija sitoutuu opiskelijamaksun maksamiseen. Mikäli opiskelija keskeyttää koulutuksen kolmen viikon jälkeen koulutuksen alkamisesta, mahdollisesti maksettua opiskelijamaksua ei palauteta ja se veloitetaan kokonaan.

Valitse ammatti / koulutus:

 

Tulosta sivu

Valitse tästä tutkintovaihtoehto, jonka haluat tulostaa.

Hae yhteishaussa
Jatkuva haku
Oppisopimus
Työvoimakoulutus
Suorahaku