OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Hakijalle / Opiskelijavalinta

Opiskelijavalinta yhteishaussa 2019

 

Yhteishaun tulokset julkaistaan OSAOn nettisivuilla

Tiedot opiskelupaikan saaneista julkaistaan OSAOn nettisivuilla, mikäli hakija on antanut tähän hakuvaiheessa suostumuksen. Opiskelupaikkatietoja ei kerrota puhelimitse. Opetushallitus lähettää sähköisen tuloskirjeen opiskelijaksi valituille sekä ilman opiskelupaikkaansa jääneille. Kirje lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka hakija on antanut Opintopolussa opiskelupaikkaa hakiessaan.

OSAO lähettää valituille kirjeen yhteishaussa ilmoitettuun postiosoitteeseen. Kirjeet postitetaan aikaisintaan päivää ennen yhteishaun tulosten julkistamista, mutta Opintopolun ruuhkautuminen voi viivästyttää postitusta. Valintakirjeen liitteenä lähetetään tieto myös siitä, miten hakija on sijoittunut eri hakutoiveidensa opiskelijavalinnassa. Ilman opiskelupaikkaa jääneet saavat yhteishaun tuloksista kirjeen Opetushallitukselta.

Usein kysytyt kysymykset

Uusien sekä jatkavien opiskelijoiden kysymyksiin löytyy tietoa Usein kysytyt kysymykset -sivulta. Sivulle on koottu vastauksia yleisiin opiskelijoita ja opiskelua koskeviin kysymyksiin.
Usein kysytyt kysymykset »

 

OSAO Ovi

OSAO Ovi palvelee opiskeluun ja opintojen suunnitteluun ja hakeutumiseen liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä OSAO Oveen sähköpostilla, chatissa tai puhelimitse p. 040 8266 060 tai käy paikanpäällä Oulun ydinkeskustassa.
OSAO Ovi »