OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Hakijalle / Täydennys- ja lyhytkoulutukset / Elintarvikealan perustutkinto - Erikoistuotteiden valmistus prosessituotannossa -tutkinnon osa 15 osp

Elintarvikealan perustutkinto - Erikoistuotteiden valmistus prosessituotannossa -tutkinnon osa 15 osp

Elintarvikealan perustutkinto - Erikoistuotteiden valmistus prosessituotannossa -tutkinnon osa 15 osp

Lisätietoja

Esa Koppelo
050-3410625
esa.koppelo@osao.fi

Opiskelija osoittaa ammattitaitonsa näytössä toimimalla elintarviketeollisuuden prosessissa yhden tuotteen yhdessä työvaiheessa (esim. ennakoivat työt, tuotteen valmistus tai pakkaaminen). Siltä osin kuin tutkinnon osassa vaadittua ammattitaitoa ei voida arvioida näytön perusteella, ammattitaidon osoittamista täydennetään yksilöllisesti muilla tavoin.

Kohderyhmä
Alanvaihtajat ja osaamistaan laajentavat työnhakijat. Koulutus toteutetaan aktiivimallin mukaisena lyhytkestoisena koulutuksena, jolloin opiskelijalla on mahdollisuus edellytysten täyttyessä opiskella työttömyysetuudella. Pohjakoulutusvaatimuksena on peruskoulu.

Ajankohta
1.10.2019 - 31.3.2020

Koulutuksen toteutus
Opiskelu on päätoimista. Opiskelu sisältää lähiopetusta, käytännön harjoittelua oppilaitoksessa sekä työpaikalla järjestettävää koulutusta. Koulutus järjestetään henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

Koulutuksen tavoite
Erikoistuotteiden valmistus prosessituotannossa -tutkinnon osan suorittanut opiskelija osaa:

  • valmistaa valitsemallaan tuotantoalalla erikoistuotteita prosessituotannossa kuten esimerkiksi jäätelöitä, jälkiruokatuotteita, heratuotteita, pateita, hyytelöitä, pasteijoita, erikoismakkaroita, makeisia, suklaita, näkkileipiä, pikkuleipiä, jauhetuotteita tai erilaisia kausituotteita
  • noudattaa hygienia- ja omavalvontaohjeita ja huolehtii henkilökohtaisesta hygieniastaan
  • arvioi raaka-aineiden laatua
  • seuraa tuotanto- ja pakkausprosessin aikana erikoistuotteiden laatua ja tuotantolaitteiden kuntoa ja toimintaa sekä tarvittaessa säätää prosessia
  • pakkaa tuotteita varastointia ja kuljetusta varten
  • huolehtii työkykynsä ylläpitämisestä
  • noudattaa työturvallisuusohjeita ja tuotteen valmistukseen liittyviä laatumääräyksiä
  • käyttää työssään ympäristöä säästäviä menetelmiä
  • noudattaa työaikoja ja muita työhön liittyviä toimintaohjeita.

Lisää tuktinnon osasta ePerusteissa.

Koulutuspaikka
OSAO, Kaukovainion yksikkö, palvelut, Kotkantie 2C, 90250 Oulu.

Hinta ja opiskeluun liittyvät hankinnat
Koulutus on maksutonta. Opiskelija hankkii itselleen työvaatteet ja työkengät, joiden hinta-arvio on noin 160 €.

Hakeutuminen
Koulutukseen hakeudutaan ajalla 3.5. - 31.8.2019 tästä (koulutuskalenteri).

HUOM! Linkistä avautuu ponnahdusikkuna, jonka voit sulkea. Pääset etenemään hakemisessa klikkaamalla ostoskoria, joka näkyy oikeassa yläkulmassa ja valitsemalla hakeudu/ilmoittaudu.

Opiskelijavalinta
Opiskelijavalintaperusteena on tarve koulutukselle ja aikaisemmin hankittu osaaminen (kielitaidon arviointi on tarvittaessa erikseen). Opiskelijavalintapäätös tehdään 3.9.2019 ja päätöksestä tiedotetaan hakijoita sähköpostitse.

Lisätietoja hakeutumiseen liittyen
OSAO Ovi -hakijapalvelu
p. 040 8266 060
ovi@osao.fi

Tulosta sivu

Valitse tästä tutkintovaihtoehto, jonka haluat tulostaa.

Hae yhteishaussa
Jatkuva haku
Oppisopimus
Työvoimakoulutus
Suorahaku