OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Hakijalle / Täydennys- ja lyhytkoulutukset / Katu- ja pikaruokapalvelut -tutkinnon osa, 10 osp

Katu- ja pikaruokapalvelut -tutkinnon osa, 10 osp

Katu- ja pikaruokapalvelut -tutkinnon osa, 10 osp

Lisätietoja

Yhteyshenkilö 
Opettaja Anne Vimpari 
p. 050 5727 503 
anne.vimpari@osao.fi

Opettaja Tiina Sotikov
p. 050 5934 556
tiina.sotikov@osao.fi

Järjestävä yksikkö
OSAO Kempeleen-Limingan yksikkö, Kempele
Niittyrannantie 5, 90440 KEMPELE

Haku
Jatkuva haku.
Voit hakeutua koulutukseen tästä

HUOM! Linkistä avautuu ponnahdusikkuna, jonka voit sulkea. Pääset etenemään hakemisessa klikkaamalla ostoskoria, joka näkyy oikeassa yläkulmassa ja valitsemalla hakeudu/ilmoittaudu.

Ajankohta
Koulutus alkaa kuukausittain seuraavasti:
7.1.2019
4.2.2019
11.3.2019
1.4.2019
12.8.2019
2.9.2019
7.10.2019

Katu- ja pikaruokapalvelut -tutkinnon osa soveltuu sinulle, joka haluat toimia asiakaspalvelussa, olet kiinnostunut ravintola- ja catering-alasta ja haluat työllistää itsesi lyhyellä koulutuksella. Voit myös täydentää aiempaa koulutusta tai harkitset kouluttautumista ravintola- ja catering-alalle.

Kohderyhmä 
Koulutus on suunnattu työnhakijoille, lukiolaisille, toisen asteen ammatillisen tutkinnon suorittaille, VALMA-opiskelijoille, oman osaamisen täydentäjälle. Koulutuksen tavoitteena on työllistyä ja antaa mahdollisuus kurkistaa ravintola- ja catering-alan toimintaympäristöön ja innostaa hakeutumaan kokkikoulutukseen.

Koulutuksen sisältö
• katu- ja pikaruokayrityksen työtehtävät ja työyhteisön jäsenenä toiminen
• asiakaspalvelu
• pikaruoka- ja juomatuotteiden myynti
• kassatyöskentely, työvuoron valmistelu

Koulutuksen toteutus 
Koulutuksen laajuus on 10 osaamispistettä (osp) ja kesto noin kaksi kuukautta. Sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa tunnistetaan ja tunnustetaan aiempi osaamisesi ja todetaan millaista osaamista tutkinnon osan muodostumiseen tarvitset. Tämä määrittää tarkemmin opiskeluaikasi.

Tutkinnon osa opiskellaan työpaikalla, oppilaitoksessa ja verkko-opintoina. Teoriaopinnot toteutetaan verkko-opintoina työpaikalla tapahtuvan oppimisen rinnalla. Opiskelijalla on mahdollisuus tehdä verkko-opinnot myös oppilaitoksen tiloissa. Osaaminen arvioidaan asteikolla K5-T1. 

Hinta 
Opetus on maksutonta. Opintojen aikana suoritetaan hygieniapassi, jonka hinta on 6,00 €. Lisäksi opiskelijan tulee hankkia keittiötyöhön soveltuvat työjalkineet. 

Valintaperusteet 
Hakijat kontaktoidaan ja kutsutaan haastatteluun joustavasti hakuaikana. Haastattelussa painotetaan soveltuvuutta asiakaspalveluun, tarvetta koulutukseen ja valmiuksia verkko-opiskelutehtävien opiskeluun työpaikalla tapahtuvan oppimisen aikana.

Tulosta sivu

Valitse tästä tutkintovaihtoehto, jonka haluat tulostaa.

Hae yhteishaussa
Jatkuva haku
Oppisopimus
Työvoimakoulutus
Suorahaku