OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Hakijalle / Täydennys- ja lyhytkoulutukset / Kuntonyrkkeilyn ohjaajakoulutus

Kuntonyrkkeilyn ohjaajakoulutus

Kuntonyrkkeilyn ohjaajakoulutus

Lisätietoja

Sirpa Pehkonen p. 044 703 7875, sähköposti sirpa.pehkonen@osao.fi

Koulutuksen tavoite
Kuntonyrkkeily sopii kaikille, jotka haluavat kohottaa kuntoaan monipuolisesti ja parantaa kehonhallintaansa. Kuntonyrkkeily tuo helpotusta niska-hartiaseudun ja selän ongelmiin ja siksi se on erityisen tehokasta paljon istuvalle. Koulutus antaa valmiudet toimia kuntonyrkkeilyohjaajana. Saat mukaan kattavat materiaalit ja erilaisia valmiita tuntipohjia. Kouluttajana toimii kuntonyrkkeilykouluttaja Pauli Klemetti. Koulutus on Virpiniemen liikuntaopiston järjestämää vapaan sivistystyön koulutusta.


Kohderyhmä
Kohderyhmänä ovat kaikki aikuisten liikunnanohjaajat, jotka haluavat laajentaa omaa osaamista myös kuntonyrkkeilyn puolelle.Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta kuntonyrkkeilystä. ​Koulutuksen aikana harjoitellaan lyöntejä myös hanskojen kanssa, joten otathan omat nyrkkeilyhanskat mukaan, mikäli sinulla on sellaiset. Kuntonyrkkeily on tehokas kuntoilumuoto, jossa harjoitetaan tehokkaasti ja monipuolisesti koko kehoa.

Koulutuksen sisältö
Koulutuksessa käydään läpi kuntonyrkkeilyn perusteet. Lisäksi koulutuksessa kokeillaan erilaisia tapoja toteuttaa kuntonyrkkeilyä osana muuta harjoittelua. Koulutus antaa eväät kuntonyrkkeilytuokioiden ohjaamiseen tai vinkkejä omaan harjoitteluun.

Ajankohta
2. - 3.4.2019 klo 9.00 - 16.00

Hinta
Koulutuksen hinta on 170 €  (alv 0 %). 

Koulutuspaikka
OSAO, Kontinkankaan yksikkö. Lähiopetus Virpiniementie 517 (liikuntasali), 90810 Kiviniemi.

Hakeutuminen
Hakuaika päättyy 22.3.2019. Koulutukseen hakeudutaan koulutuskalenterissa www.osao.fi/koulutuskalenteri. Koulutus aloitetaan mikäli osallistujia on vähintään 10. Koulutukseen otetaan enintään 22 osallistujaa hakeutumisjärjestyksessä.

Peruutusehto
Ennen ilmoittautumisajan päättymistä tehdyissä peruutuksissa osallistumismaksua ei peritä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 0-50% osallistumismaksusta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan koulutuksen alkaessa, voidaan opiskelijamaksu periä kokonaisuudessaan

Tulosta sivu

Valitse tästä tutkintovaihtoehto, jonka haluat tulostaa.

Hae yhteishaussa
Jatkuva haku
Oppisopimus
Työvoimakoulutus
Suorahaku