OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Hakijalle / Täydennys- ja lyhytkoulutukset / Kuormausnosturin käyttö asennustyössä 30 osp

Kuormausnosturin käyttö asennustyössä 30 osp

Kuormausnosturin käyttö asennustyössä 30 osp

Lisätietoja

Yhteyshenkilö
Tomi Tuomela
p. 044 703 7823
tomi.tuomela@osao.fi

Järjestävä yksikkö
Haukiputaan yksikkö
Asemakyläntie 5, 90840 Haukipudas

Ajankohta
Koulutuksen voi aloittaa joustavasti.

Hakeutuminen
Koulutukseen on jatkuva haku. Voit hakea koulutukseen tästä

Kuormausnosturin käyttö asennustyössä -tutkinnon osa on kuormausnosturin käyttäjän suoritettava Valtioneuvoston asetuksen (VNA 403/2008) 14 §:n 2 momentin mukaisesti, kun hän käyttää kuormamomentiltaan yli 25 tonnimetrin kuormausnosturia muuhun kuin pääasiassa ajoneuvon kuormaamiseen. 

Kohderyhmä
Kuormausnosturin käyttö asennustyössä (yli 25 tm) on Valtioneuvoston asetuksella (VNA 403/2008 14 § 2 momentti) määritelty, luvanvarainen ammatti. Asetuksen mukainen ammattitutkinnon soveltuva osa on “Kuormausnosturin käyttö asennustyössä”. Tämän osan hyväksytty suorittaminen antaa oikeuden ja valmiudet työskennellä kuormausnosturilla asennustyössä.

Koulutuksen toteutus
Koulutus toteutetaan verkko-opetusmateriaalin avulla. Opiskelijoille toimitetaan oppilaitoksesta etukäteen luettavaksi itseopiskelupaketti. Näytössä osaaminen osoitetaan ja arvioidaan pääsääntöisesti tutkinnon mukaisissa työtehtävissä työpaikoilla. Koulutuksen laajuus on 30 osaamispistettä (osp).

Tutkinnon osa kuuluu maarakennusalan ammattitutkintoon.

Hinta
200 € (alv 0 %)

Valintaperusteet
- Tarve koulutukselle ja aikaisemmin hankittu osaaminen
- Haastattelu
- Terveydentila- ja toimintakyky, jota edellytetään maarakennusalan ammattitutkinnon suorittajalta ks. tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset ammatillisessa koulutuksessa

Hakijoihin otetaan yhteyttä hakuajan päättymisen jälkeen. Haastattelun yhteydessä on mahdollinen kielitaidon arviointi henkilöille, joiden äidinkieli on muu kuin suomi.

Tulosta sivu

Valitse tästä tutkintovaihtoehto, jonka haluat tulostaa.

Hae yhteishaussa
Jatkuva haku
Oppisopimus
Työvoimakoulutus
Suorahaku