OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Hakijalle / Täydennys- ja lyhytkoulutukset / Ravintola- ja catering-alan perustutkinto - Asiakaspalvelu ja myynti -tutkinnon osa 25 osp

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto - Asiakaspalvelu ja myynti -tutkinnon osa 25 osp

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto - Asiakaspalvelu ja myynti -tutkinnon osa 25 osp

Lisätietoja

Esa Koppelo
050-3410625
esa.koppelo@osao.fi

Opiskelija osoittaa ammattitaitonsa näytössä käytännön työtehtävissä toimimalla ravitsemis- tai catering-alan asiakaspalvelu- ja anniskelutehtävissä yhteistyössä muiden työntekijöiden kanssa. Hän kunnostaa asiakas- ja työtiloja, myy ja tarjoilee toimipaikan tai yrityksen tuotteita ja palveluja, rekisteröi myyntiä ja laskuttaa asiakkaita sekä toimii alkoholin anniskelutehtävissä.

Kohderyhmä
Alanvaihtajat ja osaamistaan laajentavat työnhakijat. Koulutus toteutetaan aktiivimallin mukaisena lyhytkestoisena koulutuksena, jolloin opiskelijalla on mahdollisuus edellytysten täyttyessä opiskella työttömyysetuudella. Pohjakoulutusvaatimuksena on peruskoulu.

Ajankohta

6.9.2019 - 6.3.2020

Koulutuksen toteutus
Opiskelu on päätoimista. Opiskelu sisältää lähiopetusta, käytännön harjoittelua oppilaitoksessa sekä työpaikalla järjestettävää koulutusta. Koulutus järjestetään henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

Koulutuksen tavoite
Asiakaspalvelu ja myynti -tutkinnon osan suorittanut opiskelija osaa:

  • valmistautua työvuoroon
  • palvella asiakkaita, myydä ruokia ja juomia
  • toimia anniskelutehtävissä
  • huolehtia asiakkaiden viihtyvyydestä ja palvelukokemuksesta
  • rekisteröidä myyntiä ja laskuttaa asiakkaita
  • hyödyntää alakohtaista kielitaitoa asiakaspalvelussa
  • tehdä työvuoron tilityksen ja valmistella seuraavaa työvuoroa
  • arvioida omaa osaamistaan ja toimintaansa työyhteisön jäsenenä.

Lisää tutkinnon osasta ePerusteissa.

Koulutuspaikka
OSAO, Kaukovainion yksikkö, palvelut, Kotkantie 2C, 90250 Oulu ja Opetusravintola Hilikku.

Hinta ja opiskeluun liittyvät hankinnat
Koulutus on maksutonta. Opiskelija hankkii itselleen tarjoilijavaatteet ja kengät, joiden hinta on n. 160 €.

Hakeutuminen
Koulutukseen hakeudutaan ajalla 3.5. - 31.8.2019 tästä (koulutuskalenteri).

Opiskelijavalinta
Hakijoihin otetaan yhteyttä hakuajan päättymisen jälkeen. Opiskelijavalintaperusteena on tarve koulutukselle ja aikaisemmin hankittu osaaminen (kielitaidon arviointi on tarvittaessa erikseen). Opiskelijavalintapäätös tehdään 3.9.2019 ja päätöksestä tiedotetaan hakijoita sähköpostitse.

Lisätietoja hakeutumiseen liittyen
OSAO Ovi -hakijapalvelu
p. 040 8266 060
ovi@osao.fi

Tulosta sivu

Valitse tästä tutkintovaihtoehto, jonka haluat tulostaa.

Hae yhteishaussa
Jatkuva haku
Oppisopimus
Työvoimakoulutus
Suorahaku