OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Hakijalle / Täydennys- ja lyhytkoulutukset / Senioritanssin starttikurssi

Senioritanssin starttikurssi

Senioritanssin starttikurssi

Lisätietoja

Katri Virtanen, sp. katri.virtanen@osao.fi, p. 044 717 0062

Koulutus on Virpiniemen liikuntaopiston järjestämää vapaan sivistystyön koulutusta.

Koulutuksen kohderyhmä
Senioritanssin Starttikurssi on tarkoitettu kaikille senioritanssista kiinnostuneille henkilöille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta senioritanssista ja haluavat tutustua lajiin. Kurssille voi tulla vain tanssimaan tai hakemaan virikkeitä ikäihmisten liikuntatuokioiden ohjaamiseen. Kurssilla opetellaan sekä seisoma- että istumatansseja.

Koulutuksen tavoite
Senioritanssi on iäkkäille suunnattu tanssiliikunnanmuoto, missä huomioidaan iän mukana tulleet muutokset. Senioritanssi on piiritanssin ja tanhun välimuoto, jossa myös käytetään seuratansseja. Tanssit eivät sisällä vaikeita askelsarjoja. Osallistuminen ei edellytä aiempaa harrastustaustaa, eikä omaa paria.

Ajankohta
8.6.2019 klo 8.30 - 16.00

Koulutuspaikka
Virpiniemen liikuntaopisto, Virpiniementie 517 (liikuntasali), 90810 Kiviniemi

Hinta
Koulutuksen hinta on 130 €  (alv. 0 %) ja materiaali 15 €. 

Hakeutuminen
Hakuaika päättyy 2.5.2019. Koulutukseen hakeudutaan koulutuskalenterissa www.osao.fi/koulutuskalenteri. Koulutus aloitetaan mikäli opiskelijoita on vähintään 15. Koulutukseen otetaan 26 osallistujaa hakeutumisjärjestyksessä.

Peruutusehto
Ennen ilmoittautumisajan päättymistä tehdyissä peruutuksissa osallistumismaksua ei peritä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 0-50% osallistumismaksusta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan koulutuksen alkaessa, voidaan opiskelijamaksu periä kokonaisuudessaan.

Tulosta sivu

Valitse tästä tutkintovaihtoehto, jonka haluat tulostaa.

Hae yhteishaussa
Jatkuva haku
Oppisopimus
Työvoimakoulutus
Suorahaku