OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Hakijalle / Täydennys- ja lyhytkoulutukset / Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto - Lapsen kasvun, hyvinvoinnin ja oppimisen edistäminen -tutkinnon osa 40 osp

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto - Lapsen kasvun, hyvinvoinnin ja oppimisen edistäminen -tutkinnon osa 40 osp

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto - Lapsen kasvun, hyvinvoinnin ja oppimisen edistäminen -tutkinnon osa 40 osp

Lisätietoja

Seija Kangas
p. 050-4431778
seija.kangas@osao.fi

Koulutuspaikka
OSAO Kontinkankaan yksikkö, Kiviharjuntie 8, 90220 Oulu

Hakeutuminen
Koulutukseen hakeudutaan ajalla 1.5. - 15.8.2019. Voit hakea koulutukseen tästä linkistä.

HUOM! Linkistä avautuu ponnahdusikkuna, jonka voit sulkea. Pääset etenemään hakemisessa klikkaamalla ostoskoria, joka näkyy oikeassa yläkulmassa ja valitsemalla hakeudu/ilmoittaudu.

Lisätietoa oppisopimuskoulutuksesta
Marja Veikkola, p. 050 0776065, marja.veikkola@osao.fi

Oppisopimuskoulutuksen aloittaminen edellyttää, että sinulla on jo opiskeltavalle alalle soveltuva työpaikka tai työllistyt oppisopimuksen alkaessa. Voit hakeutua oppisopimuskoulutukseen OSAOssa tästä

Haluatko täydentää ammattitaitoasi lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamista tuottavilla pakollisilla tutkinnon osilla. Lapsen kasvun, hyvinvoinnin ja oppimisen edistämisen tutkinnon osa tarjoaa sinulle mahdollisuuden siihen.

Varhaiskasvatuslain 28§:ssä tarkoitetun kelpoisuuden tuottavan sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon tulee sisältää tai sitä tulee täydentää lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamista tuottavilla pakollisilla tutkinnon osilla. Vammaistyön osaamista tuottavat pakolliset tutkinnon osat suorittaneelle on kuitenkin riittävää suorittaa vain lapsen kasvun, hyvinvoinnin ja oppimisen edistämisen tutkinnon osa. (Valtioneuvoston asetus varhaiskasvatuksesta 753/2018, 3§)

Kohderyhmä
Koulutus on suunnattu sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon suorittaneille, jotka haluavat täydentää ammattitaitoaan lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamista tuottavilla pakollisilla tutkinnon osilla.

Ajankohta ja toteutus
Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena syyskuussa - joulukuussa 2019. Lähiopetus toteutuu iltaisin noin 2pv/viikko. Lisäksi oppimista tapahtuu verkkoympäristössä ja työpaikalla. Tutkinnon osan suorittamiseen liittyy ammattitaidon osoittaminen näytössä käytännön työtehtävissä varhaiskasvatuksen toimintaympäristössä lapsen kasvun, hyvinvoinnin ja oppimisen edistämisen tehtävissä.

Koulutuksen sisältö
Lisätietoa tutkinnon osan sisällöstä ePerusteista.

Hinta
Opiskeluun voi liittyä oppimateriaalin hankintaa, esim. kirja ja työpaikalla tapahtuvan oppimisen matkakulut ja työvaatekulut.

Opiskelijavalinta
Pohjakoulutusvaatimus on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.Opiskelijavalintaperusteena on tarve koulutukselle ja aikaisemmin hankittu osaaminen. Terveydentilavaatimuksista on ohjeet Opetushallituksen määräyksessä Tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset ammatillisessa koulutuksessa (OPH-5-2018).

Hakijoihin ollaan yhteydessä elokuussa 2019. Valinta koulutukseen tehdään haastattelun perusteella. Valintapäätös tehdään mahdollisimman pian haastattelujen jälkeen. Valintatiedot valituille ja varasijalla oleville ilmoitetaan sähköpostilla ja kirjeellä. Valitsematta jääneille ilmoitetaan tieto kirjeellä. Opiskelupaikka tulee vahvistaa 6.9.2019 mennessä.

Lisätietoja hakeutumisesta
OSAO Ovi -hakijapalvelu
p. 040 8266 060
ovi@osao.fi

Peruutusehto
Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruutus tulee ilmoittaa viikkoa ennen koulutuksen alkua. Mikäli osallistuja jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusta, mahdollinen osallistumismaksu veloitetaan kokonaan.

Tulosta sivu

Valitse tästä tutkintovaihtoehto, jonka haluat tulostaa.

Hae yhteishaussa
Jatkuva haku
Oppisopimus
Työvoimakoulutus
Suorahaku