OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Hakijalle / Täydennys- ja lyhytkoulutukset / Suurkeittiön ruokatuotanto -tutkinnon osa, 25 osp

Suurkeittiön ruokatuotanto -tutkinnon osa, 25 osp

Suurkeittiön ruokatuotanto -tutkinnon osa, 25 osp

Lisätietoja

Yhteyshenkilö
Opettaja Pirkko Härkönen
p. 050 372 2923
pirkko.harkonen@osao.fi

Järjestävä yksikkö
OSAO Kempeleen-Limingan yksikkö, Kempele
Niittyrannantie 5, 90440 KEMPELE

Haku

Jatkuva haku.
Haku tapahtuu OSAOn koulutuskalenterista 

HUOM! Linkistä avautuu ponnahdusikkuna, jonka voit sulkea. Pääset etenemään hakemisessa klikkaamalla ostoskoria, joka näkyy oikeassa yläkulmassa ja valitsemalla hakeudu/ilmoittaudu.

Ajankohta

Koulutus alkaa kuukausittain seuraavasti:
2.9.2019
7.10.2019

Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon valinnainen tutkinnon osa

Suurkeittiön ruokatuotannon -tutkinnon osa on suunnattu sinulle, joka haluat työskennellä suunnitelmallisesti ja vastuullisesti ammattikeittiön erilaisissa ruoanvalmistus- ja asiakaspalvelutehtävissä, olet kiinnostunut ravintola- ja catering-alasta ja haluat työllistää itsesi lyhyellä koulutuksella. Voit myös täydentää aiempaa koulutusta tai harkitset kouluttautumista ravintola- ja catering-alalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu työnhakijoille, lukiolaisille, toisen asteen ammatillisen tutkinnon suorittaneille, VALMA-opiskelijoille, oman osaamisen täydentäjälle. Koulutuksen tavoitteena on työllistyä ravintola- ja catering-alan toimintaympäristöön ja innostaa hakeutumaan kokkikoulutukseen.

Koulutuksen sisältö

Opiskelija

  • aikatauluttaa ja suunnitella päivittäiset työtehtävänsä
  • valmistaa ruokalajeja ruokaohjeiden mukaisesti
  • laittaa ruokalajeja tarjolle ja tarvittaessa pakata ruokalajit kuljetusta varten
  • palvella asiakkaita toiminta-ajatuksen tai liikeidean mukaisesti
  • tehdä esivalmistelut seuraavaa työvuoroa varten
  • arvioida omaa osaamistaan ja toimintaansa työyhteisön jäsenenä.

Koulutuksen toteutus

Koulutuksen laajuus on 25 osaamispistettä (osp) ja kesto noin viisi kuukautta. Sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa tunnistetaan ja tunnustetaan aiempi osaamisesi ja todetaan millaista osaamista tutkinnon osan muodostumiseen tarvitset. Tämä määrittää tarkemmin opiskeluaikasi.

Opiskelu toteutetaan työpaikalla, oppilaitoksessa ja verkko-opintoina. Osaaminen osoitetaan työtehtäviä tehden suurkeittiön ruoanvalmistustehtävissä ja arvioidaan asteikolla K5-T1 (kiitettävä, hyvä, tyydyttävä).

Hinta

Opetus on maksutonta. Opintojen aikana suoritetaan hygieniapassi, jonka hinta on 6,00 €. Lisäksi opiskelijan tulee hankkia keittiötyöhön soveltuvat työjalkineet.

Valintaperusteet

Hakijat kontaktoidaan ja kutsutaan haastatteluun joustavasti hakuaikana. Haastattelussa painotetaan soveltuvuutta asiakaspalveluun, tarvetta koulutukseen ja valmiuksia verkko-opiskelutehtävien opiskeluun työpaikalla tapahtuvan oppimisen aikana.

Tulosta sivu

Valitse tästä tutkintovaihtoehto, jonka haluat tulostaa.

Hae yhteishaussa
Jatkuva haku
Oppisopimus
Työvoimakoulutus
Suorahaku