OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Hakijalle / Täydennys- ja lyhytkoulutukset / Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto - Ohjelmiston tuotantoversion toteuttaminen -tutkinnon osa (Front end-ohjelmointi) 30 osp

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto - Ohjelmiston tuotantoversion toteuttaminen -tutkinnon osa (Front end-ohjelmointi) 30 osp

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto - Ohjelmiston tuotantoversion toteuttaminen -tutkinnon osa (Front end-ohjelmointi) 30 osp

Lisätietoja

Koulutuspäällikkö
Tiina Karvonen
p. 050 4624 720
tiina.karvonen(at)osao.fi

Koulutus on tarkoitettu sinulle, jolla on alan hyvä perusosaaminen, haluat oppia uutta ja päästä töihin ohjelmistokehitykseen. Koulutuksen aikana opit web-sivustojen suunnittelun ja toteutuksen perusteet ja tutustut alalla yleisesti käytössä oleviin ohjelmistokirjastoihin. Koulutus keskittyy frond end -ohjelmointiin. Keskeisiä tekniikoita ovat HTML5, CSS3 ja JavaScript ja sen kirjastojen hyödyntäminen. Saat hyvät valmiudet kehittää osaamistasi edelleen ja saada töitä ohjelmistokehittäjänä.

Kohderyhmä
Henkilöt, joilla on työkokemuksen, harrastuneisuuden tai koulutuksen kautta hankittu tieto- ja viestintätekniikan alan hyvä perusosaaminen ja jotka haluavat laajentaa tai päivittää osaamistaan web-ohjelmoinnin osalta. Koulutuksen kesto on alle 6 kuukautta, joten se sopii työttömille työnhakijoille aktiivimallin puitteissa suoritettavaksi koulutukseksi.

Ajankohta
27.1. - 15.6.2020

Koulutuksen toteutus
Koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena.Koulutus toteutetaan pääsääntöisesti lähiopetuksena sisältäen verkko-opetusta virtuaaliluokassa. Koulutukseen sisältyy työpaikalla järjestettävää koulutusta, jonka aikana suoritetaan näyttö. Koulutuksen alkaessa jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). Opintojen kesto voi vaihdella HOKSin mukaisesti.

Koulutuksen tavoite
Ohjelmiston tuotantoversion toteuttaminen -tutkinnon osan suorittanut opiskelija osaa:

  • suunnitella ohjelmiston toteuttamisen
  • toteuttaa ohjelmiston
  • testata ja dokumentoida ohjelmiston

Lisää tutkinnon osasta ePerusteissa.

Koulutuspaikka
OSAO, Kaukovainion yksikkö, palvelut, Kotkantie 2C, 90250 Oulu ja Opetusravintola Hilikku.

Hinta ja opiskeluun liittyvät hankinnat
Koulutus on maksutonta, mahdolliset oppimateriaalikulut maksaa opiskelija itse.

Hakeutuminen
Koulutukseen voi hakeutua ajalla 3.5. - 24.11.2019 tästä (koulutuskalenteri). HUOM! Linkistä avautuu koulutuskalenterissa ponnahdusikkuna, jonka voit sulkea. Pääset etenemään hakemisessa klikkaamalla ostoskoria, joka näkyy oikeassa yläkulmassa.

Opiskelijavalinta
Hakijoihin otetaan yhteyttä hakuajan päättymisen jälkeen. Opiskelijavalintaperusteena on tarve koulutukselle ja aikaisemmin hankittu osaaminen. Hakijat haastatellaan ja haastattelun yhteydessä arvioidaan tarvittaessa kielitaito.  Opiskelijavalintapäätös tehdään 16.12.2019 mennessä ja päätöksestä tiedotetaan hakijoita sähköpostitse.

Lisätietoja hakeutumiseen liittyen
OSAO Ovi -hakijapalvelu
p. 040 8266 060
ovi@osao.fi

Tulosta sivu

Valitse tästä tutkintovaihtoehto, jonka haluat tulostaa.

Hae yhteishaussa
Jatkuva haku
Oppisopimus
Työvoimakoulutus
Suorahaku