Haukiputaan yksikönjohtajaksi Jussi Kangasmaa

Kasvokuva Haukiputaan uudesta yksikönjohtajasta Jussi Kangasmaasta

OSAOn Haukiputaan yksikön uudeksi yksikönjohtajaksi on valittu insinööri YAMK Jussi Kangasmaa (s. 1974) Oulusta. Nykyinen yksikönjohtaja Alpo Kaisto jää eläkkeelle 1.9.2020.

Kangasmaa siirtyy uuteen virkaan Kempeleen-Limingan yksikön koulutuspäällikön tehtävästä. Aiemmin hän on toiminut muun muassa liiketoiminnasta vastaavana johtajana CAP-Group Oy:ssä sekä toimitusjohtajana Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy:ssä.

Kangasmaa haluaa olla tekemässä entistä yhtenäisempää ja vaikuttavampaa OSAOta. ”Olen odottanut, että OSAOssa tulee auki mielenkiintoinen työpaikka, jota voisin hakea. Haluan tehdä vaikuttavaa työtä, ja koen, että yksikönjohtajan pesti on sellainen”, kertoo Kangasmaa.

”Haukiputaan yksikössä on minulle tuttuja ja mielenkiintoisia osaamisaloja, ja siellä on tehty hyvää työelämäyhteistyötä pitkään. Näen, että minulla on annettavaa koulutuksen työelämäläheisyyden kehittämisessä ja laajentamisessa kaikilla aloilla”, Kangasmaa suunnittelee.

Yksikönjohtaja vastaa yksikön toiminnan pedagogisesta johtamisesta sekä kehittämisestä. Hän huolehtii yksikön henkilöstöjohtamisesta sekä toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisesta, seurannasta, arvioinnista sekä raportoinnista. Sidosryhmäyhteistyö on tärkeä osa yksikönjohtajan toimenkuvaa.

Haukiputaan yksikönjohtajan virkaa haki 15 henkilöä, joista 5 haastateltiin. Yhtymähallitus valitsi Kangasmaan virkaan yksimielisesti 27.4.2020.

OSAOn Taivalkosken yksikönjohtajan viran hakuaikaa on jatkettu 11.5.2020 saakka.

Tietoja OSAOn Haukiputaan yksiköstä

 

Lisätietoja valinnasta: kuntayhtymäjohtaja-rehtori Jarmo Paloniemi, 050 538 3929