Kickstart-liikeideakilpailu tulee taas

Onko mielessäsi mahtava liikeidea? Haluatko kehittää taitojasi ja voittaa ideallasi palkintoja? Hae mukaan Kickstart -liikeideakilpailuun 3.11.2019 mennessä!

Mukana ovat jälleen OSAO, Oulun ammattikorkeakoulu ja Oulun yliopisto. Kilpailu huipentuu finaaliin, jossa liiketoimintaideat eri organisaatioista ottavat mittaa toisistaan.

Kickstartin tavoitteena on inspiroida nuoria yrittäjiä ja toimia ponnahduslautana yrittämisen maailmaan. Kilpailu on koulutusrajat ylittävä ja se järjestetään sekä suomeksi että englanniksi.

Kilpailun aikana osallistujat kehittävät ideaansa, oppivat vakuuttamaan yleisönsä ja saavat arvokkaita työkaluja omalle yrittäjyyden polulleen. Osallistu kilpailuun joko yksin tai tutkinto-opiskelijoista muodostuvan tiimin kanssa. Osallistua voi sekä suomeksi että englanniksi.

Liikeideoihin hiotaan potkua kilpailun kahdessa vaiheessa. Kilpailun tuomaristo koostuu alueen eri organisaatioiden yrittäjyysasiantuntijoista ja parhaat ideat palkitaan mahtavin palkinnoin.

Osallistumalla olet mukana kehittämässä Oulun alueen virkeää yrittäjyyskenttää ja edistämässä positiivista suhtautumista yrittäjyyteen. Tuu mukkaan!

Näin se käy

Vaihe 1: Täytä hakemuskaavake huolellisesti 3.11.2019 päivään mennessä.

Vaihe 2: Hakuajan päätyttyä valmentajat käyvät hakemukset läpi ja valitsevat 10 parasta liiketoimintaideaa kirjallisten hakemusten perusteella.

Vaihe 3: Valitut liiketoimintaideat pääsevät kisaamaan semifinaaleihin. Tuomaristo valitsee kolme parasta liiketoimintaideaa pitchausten perusteella. Tuomaristo koostuu Oulun
alueen parhaista yritysasiantuntijoista.

Vaihe 4: Kunkin korkeakoulun kolme parasta tiimiä pääsevät organisaatioiden väliseen finaaliin, jossa liikeideat pitchataan yleisön edessä.

Lue lisää Kickstart-liikeideakilpailun nettisivuilta.