Koneet käyntiin! -työelämätapahtuma verkossa

Logistiikka- ja puutarha-alojen yrityksille ja opiskelijoille

OSAOn Kempeleen-Limingan yksikkö järjestää verkossa Koneet käyntiin! -työelämätapahtuman tiistaina, keskiviikkona ja torstaina 24. – 26.11.2020.

Tapahtuma on suunnattu logistiikka- ja puutarha-alojen yrityksille ja opiskelijoille. Tapahtuman tarkoituksena on huolehtia siitä, että yrityksillä riittää osaavaa henkilöstöä myös jatkossa.

Verkon kautta pidettävässä tapahtumassa yritykset voivat kertoa omasta toiminnastaan sekä työharjoittelija- ja työntekijätarpeistaan Kempeleen-Limingan yksikön opiskelijoille. Opiskelijat osallistuvat tapahtumaan oppilaitoksen tiloissa ja lähettävät tapahtuman jälkeen hakemuksia yrityksille.

Esittäytymisen vaihtoehtona voitte lähettää meille tietoja tarjoamistanne työ- ja työssäoppimismahdollisuuksista, ja välitämme tiedot opiskelijoillemme. Tässäkin tapauksessa täyttäkää ilmoittautumislomake, niin otamme teihin yhteyttä.

Tapahtuma on maksuton niin osallistuville yrityksille kuin opiskelijoillekin.

 

Aikataulu ja ohjelma

  • 24.11. henkilö- ja taksiliikenneyritykset esittäytyvät logistiikka-alan opiskelijoille
  • 25.11. puutarha-alan yritykset esittäytyvät puutarha-alan opiskelijoille
  • 26.11. tavaraliikenneyritykset esittäytyvät logistiikka-alan opiskelijoille

Esittäytymisaikaa on 15 minuuttia/yritys, sisältäen opiskelijoiden kysymyksille varatun ajan. Huomaattehan, että esittäytymisaikoja on rajallinen määrä.

 

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Ilmoittautukaa tapahtumaan ja ilmoittakaa yrityksenne yhteyshenkilön tiedot viimeistään perjantaina 13.11.2020 alla olevan ilmoittautumislinkin kautta.

Lisätietoja tapahtumasta antavat

 

Ilmoita yrityksesi tapahtumaan