Lehmät laitumelle ja 8-luokkalaisten kevätpäivät Muhoksella

Oulun seudun ammattiopisto OSAOn lehmät lasketaan kesälaitumelle ti 29.5. klo 11 – 13 Muhoksen Matokorvessa (Matokorventie 175). Samalla esittelemme nykyaikaista robottinavettaa.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Valion kanssa. Yleisö pääsee tekemään ympäristötaidetta maalaamalla pyöröpaaleja. Ohjelmassa myös nännikumin heittoa, lypsyharjoittelua keinoutareilla sekä polkutraktorirata perheen pienimmille. Tarjolla kahvia ja maistiaisia Valiolta. Vapaa pääsy, tervetuloa!

Kevätpäivät 8-luokkalaisille

OSAOn Muhoksen yksikössä pidetään 8. luokkalaisten kevätpäivät tiistaina ja keskiviikkona 29.-30.5. osoitteessa Kirkkotie 1, 91500 Muhos. Päiville on ilmoittautunut yli 1 300 koululaista Oulun seudun kouluista.

Kevätpäivät ovat mainio tapa viettää lukuvuoden viimeisiä koulupäiviä. Tapahtumassa koululaiset pääsevät tutustumaan pieneläimiin, kokeilemaan metsäkonesimulaattoreita ja ajamaan oikealle metsätraktorilla. Näytillä ovat myös hakkuukone ja vanhoja metsätyövälineitä.

Autopuolella on mahdollisuus pelata autopeliä ja karaokekellarissa pääsee laulamaan. Jokipenkalla on lintujen bongauspiste. Lisäksi ohjelmassa on Muhoksen 4H-kierrätysrastit, pihapelejä ja maastopyörärata. Joen varressa on kotaravintola, jossa voi paistaa makkaraa. Lisäksi kokkiopiskelijat valmistavat paellaa vieraille sekä tarjoilevat kahvia ja pullaa.

Oulun seudun ammattiopiston Muhoksen yksikössä voi opiskella autoalan, ravintola- ja catering-alan, maatalousalan ja metsäalan perustutkinnot. Lisäksi yksikkö tarjoaa monipuolista lisä- ja täydennyskoulutusta. Opiskelijoita on noin 295 ja henkilökuntaa 53.

Lisätietoja yksikönjohtaja Kirsti Joki-Tokola, p. 040 6483 861