OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Nyt / Blogi / Hankeblogi / Yksin tekemisestä yhdessä tekemiseen

Yksin tekemisestä yhdessä tekemiseen

Hankkeet järjestävät syksyn aikana koulutuksia työnantajille, työssäoppijoiden ohjaajille sekä opetus- ja ohjaushenkilöstölle.

Oulun TOPPI

Oulun TOPPI -hankeverkosto järjestää työpaikkaohjaajakoulutusta työnantajille, työssäoppijoiden ohjaajille työpaikoilla ja oppilaitoksissa sekä kaikille oman osaamisen täydentäjille.

Koulutuksessa opit toteuttamaan ja arvioimaan työssäoppimista ja saat valmiuksia ammattiosaamisen näyttöjen ja näyttötutkintojen arviointiin. Perehdyt erilaisen oppijan ohjaamiseen ja saat mahdollisuuden tutustua myös muihin työpaikkaohjaajiin.

Katso seuraavan koulutuksen ajankohta koulutuskalenterista: www.osao.fi/koulutuskalenteri

Koulutus toteutetaan joustavasti työpaikkaohjaajina toimivien osaamistarpeiden mukaan. Koulutuksessa hyödynnetään mm. monimuoto-opiskelua.
Koulutuksia voidaan räätälöidä myös työpaikkakohtaisesti. Kysy lisää: projektikoordinaattori Anu Hultqvist, anu.hultqvist@osao.fi

Tulossa koulutusta alueen opetus- ja ohjaushenkilöstölle 5.11.2015. 

Tekemällä ammattiin – laajennetulla työssäoppimisella -hanke

Tavoitteena on toteuttaa vaihtoehtoisia menetelmiä, joiden avulla tuetaan nopeasti opinnoissaan etenevien ja erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden opintojen etenemistä. Opiskelijalla on mahdollisuus oppia aidoissa työtilanteissa nykyistä enemmän työpaikkaohjaajan ja opettajan tehostetussa ohjauksessa yksilöllisen ohjelman mukaisesti.

Tulossa työpaikkaohjaajille perehdytystä laajennetun työssäoppimisen malleihin.

TYTOS-hanke

Keskeisenä tavoitteena on saada aukaistua, miten yhteiset tutkinnon osat kytkeytyvät ammatillisiin tutkinnon osiin sekä miten painopiste siirtyy oppiaine-, sisältö- ja aikakeskeisyydestä osaamiskeskeisyyteen.

Tulossa OSAOn yhteisten tutkinnon osien opettajille työelämäpäivä toisen osaamisjakson aikana.

Lisätietoa:
Oulun TOPPI -hanke »
Tekemällä ammattiin – laajennetulla työssäoppimisella -hanke »
TYTOS-hanke »


Kirjoittajat ovat
Minna-Liisa Myllylä, projektipäällikkö, Tekemällä ammattiin – laajennetulla työssäoppimisella -hanke
Merja Paloniemi, projektipäällikkö Oulun TOPPI, Tytos – hanke

Kommentointi

Blogiarkisto