OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Nyt / Blogi / Hankeblogi / Hankeblogi

Nouskaapa ylös

Uskon, että kaikki oppilaitoksemme opettajat ja henkilökunta muistavat omalta kouluajaltaan opettajansa sanat ”istukaa olkaa hyvät”. Lue lisää »

Y.H.D.E.S.S.Ä – Hyvinvoiva oppimisympäristö - seminaari

Lokakuun ensimmäisenä perjantaina Opin portailla Pohjois-Pohjanmaalla – hanke, Siirtymät sujuviksi, SISU-hanke sekä niin ikään EU-rahoitteinen K2K – Kaveri kaverille- hanke järjestivät Y.H.D.E.S.S.Ä- seminaarin. Lue lisää »

OSAOsta liikkuvana ammattiin

Lue lisää »

Energiaratkaisut2020 –projekti hakee säästöä OSAOn jätekustannuksiin

E2020 -projektissa haemme VTT:n kanssa parhaita ratkaisuja valmiiden rakennusten energianhallintaan sekä rakentamisen aikaiseen energianhallintaan ja -säästöön liittyviin haasteisiin. Projektia rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto ja sen kokonaisbudjetti on lähes 1M€. Se on kehittämisrahaa, joka tukee ja hyödyttää opetusta - tuo siis lisäresurssia perustoimintaan. Lue lisää »

Yhteistyöllä ravinne- ja energiatehokkuutta opetusmaatiloille

OSAOn Muhoksen yksikkö ja Oulun ammattikorkeakoulun luonnonvara-ala tekevät yhteistyötä Ravinne- ja energiatehokas maatila –hankkeessa. Hankkeen tavoitteena on luoda ravinne- ja energiatehokkaasti toimivien opetusmaatilojen ja oppilaitosten verkosto. Lue lisää »

MyOppis - kokemuksia, ajatuksia ja tuntemuksia Rovaniemeltä

Lue lisää »

Uussuomalainen palapeli

Maahanmuuttaja, pakolainen, turvapaikan hakija, kiintiöpakolainen, turvapaikan saanut... On maahanmuuttajia ja maahanmuuttajia, mutta millä statuksella kukin on Suomessa. Osa on tullut töihin tai avioliiton kautta Suomeen. Ulkonäkökään ei kerro kaikkea. Lue lisää »

DigOsPe -hankkeessa otettiin digilaitteet haltuun

DigOsPe -hankkeen mobiililaite käyttöönottokoulutus pidettiin maaliskuun toinen päivä. Koulutuksessa hankkeen toimijat OSAOsta ja PSK:sta perehtyivät GoPro-kypäräkameran, älypuhelimen ja iPad-tabletin peruskäyttöön. Lue lisää »

Tutustumista, toimintaa ja tulevaisuuden selkiyttämistä turvapaikan saaneiden maahanmuuttajien oppisopimushankkeessa!

”Tämä on harjoitus, tämä on harjoitus”… keskusradiosta kuultu poistumisharjoitus katkaisi lennokkaan hanketapaamisemme yllättävästi. Hankkeessa ei kuitenkaan enää harjoitella vaan tehdään ja testataan uusia malleja rohkeasti! Lue lisää »

Blogiarkisto