OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Nyt / Blogi / Nyt-blogi / Kisatunnelma lämmittää jo

Kisatunnelma lämmittää jo

Kisatoimiston väki Samppa, Jessika, Joni ja Ronja.

Kisatoimiston väki Samppa, Jessika, Joni ja Ronja.

SAKUstars etenee vääjäämättä kohti ilmoittautumisia ja ennakkosarjojen vastaanottoa, jotka alkavat tammikuun alussa. Talvi ottaa otettaan ilmastosta ja yöpakkaset ovat Oulussa jo yli -10 asteen, mutta kisatunnelmat lämpenevät päivä päivältä.

SAKUstars-kisatoimiston avajaisia vietettiin 15.10.2014. Kisatoimisto sijaitsee tulevan SAKUstars-tapahtuman keskipisteessä OSAOn Kaukovainion tekniikan yksikön toisessa kerroksessa, ruokalan yläpuolella. Osoite on Kotkantie 2 A, 90250 Oulu.

Avajaisissa oli rehtorin puheen lisäksi ohjelmanumerona yksinlaulua. Usein tilaisuuksissamme aiemminkin esiintynyt Janette Hertteli lauloi ja häntä säesti pianolla, kukas muu, kuin Arto Poussu. Tilaisuudessa tarjottiin kahvit ja pikkuleivät. Tilaisuuteen oli kutsuttu sekä liiketalouden että tekniikan yksiköiden henkilökunta ja SAKUstars-lajivastaavat. Paikalla oli noin 50 henkilöä. Monet kävivät tutustumassa toimiston tiloihin ja osallistuivat tietokoneella pelattavaan keilapalloon.

Toimistossa työskentelevät Jessika Koret ja kolme liiketalouden opiskelijaa, jotka suorittavat työssäoppimisjaksoaaan. Jessika toimii SAKUstars-sihteerinä ja opiskelijoiden työpaikkaohjaajana. Opiskelijoita tulee marraskuun loppupuolella kolme lisää. Toimistossa on hyvät verkkoyhteydet ja kannettavat tietokoneet. Tällä hetkellä opiskelijat valmistelevat SAKU-ukon kiertuetta OSAOn eri yksiköhin. SAKU-kiertue tulee tapahtumaan syysloman jälkeisillä viikoilla avointen ovien aikoihin.

Pidimme 15. syyskuuta laji- ja palveluvastaavien kanssa yhteisen koulutuksen. Tuolloin jaettiin sarjoihin tehtäviä, joissa edellytetään tutustumista sääntöihin ja toimintakäsikirjaan. Kävimme läpi tämän hetken tilannetta sarjojen ja palvelujen osalta.

Nyt näyttää siltä, että perinteisiä luokkamajoituksia ei tarvitse käyttää, vaan kaikki kilpailijat saadaan yöpymään hotelleissa. Hotelliyön hinta on sama kuin luokkamajoituksessa. Näin saamme paremmin koko tapahtuman mahtumaan Kaukovainiolle. Ainoastaan lyömäsoittimet, soitinduot ja bändit tullaan näillä näkymin järjestämään OSAOn Haukiputaan yksikössä. Nämä sarjat tarvitsevat niin paljon omaa tilaa ja aiheuttavat paljon ääntä, joka häiritsisivät saman käytävän varrella olevia muita lajeja.

OSAOn sisäinen SAKUstars-seinäkilpailu opiskelijoille päättyi 10.10.Siihen saatiin viisi erinomaista toisistaan poikkeavaa tuotosta. Työt on julkaistu SAKUstars-facebookin seinällä. Käyhän tykkäämässä!

Kirjoittaja on SAKUstars-kulttuurikilpailujen projektipäällikkö. Kuvat: Jessika Koret.

Kommentointi

Nyt-blogi on ajankohtainen silmäys OSAOssa tai maailmalla pinnalla oleviin asioihin. Blogilla on vaihtuva kirjoittaja, joka on yleensä OSAOn henkilökunnan jäsen. Blogi päivittyy pari kertaa kuukaudessa.