OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Nyt / Blogi / Nyt-blogi / Nyt-blogi

Itsearviointi - päivän sana

Toimintajärjestelmämme itsearviointi on käynnissä. Olemme Osekkissa viime päivinä arvioineet niin koulutustamme kuin muutakin toimintaamme laajalla osallistujajoukolla. Me puhumme Osekkin toimintajärjestelmän itsearvioinnista. Opetus- ja kulttuuriministeriö nimittäin edellyttää, että kaikki ammatillisen koulutuksen järjestäjät tekevät oman toiminta- /laadunhallintajärjestelmänsä itsearvioinnin nyt alkuvuoden aikana. Arviointien toteuttamista varten ministeriö on laatinut kriteeristön. Se on kunnioitusta herättävän laaja, sivuja on lähes 40… Lue lisää »

SAKUstars lähestyy kiihtyvällä vauhdilla

Kello väittää, että aika kuluu tasaisesti sekunti sekunnilta, mutta nyt tuntuu, kuin aika kiihtyisi. Vastikään päättyi ennakkosarjojen ilmoittautuminen ja nyt ne ovat jo kohta arvioituna ja valmiina julkaistaviksi. Aikataulun mukaan ennakkosarjojen tulokset saadaan vielä tällä viikolla 9 sakustars.fi sivustolle. Lue lisää »

Kisakoneisto on rasvattu

SAKUstars-kisatoimistoon saapuu joka päivä eri puolilta Suomea lähetettyjä ennakkosarjojen töitä. On tullut toinen toistaan komeampia taideteoksia. Teokset valokuvataan ja tallennetaan varastoon. Ilmoittautuminen ennakkosarjoihin päättyy 11.2. Ilmoittautumisaikaa on siis jäljellä enää reilu viikko. Lue lisää »

Nyt-blogi on ajankohtainen silmäys OSAOssa tai maailmalla pinnalla oleviin asioihin. Blogilla on vaihtuva kirjoittaja, joka on yleensä OSAOn henkilökunnan jäsen. Blogi päivittyy pari kertaa kuukaudessa.