OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Nyt / Blogi / Nyt-blogi / Kisakoneisto on rasvattu

Kisakoneisto on rasvattu

SAKUstarsissa nähdään koko kulttuurin kirjo. Kuva on vuoden 2013 kisojen avajaisista Lahdesta.

SAKUstarsissa nähdään koko kulttuurin kirjo. Kuva on vuoden 2013 kisojen avajaisista Lahdesta.

SAKUstars-kisatoimistoon saapuu joka päivä eri puolilta Suomea lähetettyjä ennakkosarjojen töitä. On tullut toinen toistaan komeampia taideteoksia. Teokset valokuvataan ja tallennetaan varastoon. Ilmoittautuminen ennakkosarjoihin päättyy 11.2. Ilmoittautumisaikaa on siis jäljellä enää reilu viikko.

Ilmoittautumisajan loppuajalla on odotettavissa ruuhkaa. Nimittäin ilmoittautuneita odotamme useita satoja. Tällä hetkellä puhutaan vasta kymmenistä ilmoittautuneista.

Tuomareita on saatu sovittua varsin hyvin eri lajeihin. Kisakoneistoa on rasvattu ja olemme valmistaudtuneet suoriutumaan ennakkotöiden arvioinnista ennakkoon varatun ajan puitteissa. Ennakkosarjojen arvioinnit pitää olla tehtynä 25.2. klo 16:00 mennessä ja netissä julkaistuna 27.2. mennessä. Livesarjojen ilmoittautuminen päättyy 6.3.

Kisatoimiston väki on tehnyt ennakkoon kaiken mahdollisen, kuten kunniakirjat, hotellihuoneiden varauslistat, ruokailijoiden määrätaulukot jne. Odotamme innokkaasti suurta ilmoittautujien ryntäystä niin ennakko- kuin livesarjoihinkin. Lajivastaavat ovat huolehtineet yhdessä TUKIstars-henkilön kanssa tarvittavasta tuomarien koulutuksesta. Tuomaristossa on aina kolme jäsentä, joista yksi on ns. ammattituomari, yksi opettajatuomari ja yksi opiskelijatuomari. Arviointi tapahtuu tasapuolisuutta kunnioittaen ja läpinäkyvästi. Arvioit perustellaan asiallisesti ja vain mitalistit julkistetaan, samoin kuin kunnianmaininnan saaneet työt.

Seuraava lajivastaavien koulutus on 3.2. Kaukovainiolla. Tähän koulutukseen osallistuvat ennakkosarjojen vastaavat. Tukipalvelujen vastaavat kokoontuvat koulutukseen Kontinkankaalle pe 6.2. ja livesarjojen vastaavat Kaukovainiolle ti 17.2. Näin voimme täydentää vielä puuttuvia tietoja ja tarkentaa, missä tilassa tarvitaan mitäkin rekvisiittaa, valaistusta ja äänentoistoa.

Vielä ehtii ilmoittautumaan!

Ilmoittaudu tästä »

Kirjoittaja on SAKUstars 2015 -projektipäällikkö. Kuva on OSAOn kuvapankista, kuvaaja Jouni Ylisuutari.

Kommentointi

Nyt-blogi on ajankohtainen silmäys OSAOssa tai maailmalla pinnalla oleviin asioihin. Blogilla on vaihtuva kirjoittaja, joka on yleensä OSAOn henkilökunnan jäsen. Blogi päivittyy pari kertaa kuukaudessa.