OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Nyt / Blogi / Nyt-blogi / Uskalla yrittää –semifinaalit Oulussa 9.12.2016

Uskalla yrittää –semifinaalit Oulussa 9.12.2016

Osallistuimme luokkamme kanssa nyt toista kertaa NY -Uskalla yrittää -semifinaalin järjestämiseen. Tehtävämme tässä projektissa oli hoitaa sekä markkinointiviestinnän tehtäviä -että osallistua muutenkin käytännönjärjestelyihin. Viime kevään projektista saimme hyvät raamit lähteä järjestämään tapahtumaa. Myös palautekyselyn kautta saamamme palautteet auttoivat tapahtuman uudelleen järjestämisessä.

Aloitimme Kauppakeskus Valkeassa järjestettävien semifinaalien suunnittelun noin kahta kuukautta ennen tapahtumaa. Aluksi pohdimme, mitkä olisivat hyviä markkinointikanavia tehden muutoksia viime vuoteen; sosiaalisen median kanavina säilyisivät Instagram, Facebook ja Twitter. Uutena kanavana mukaan tuli Snapchat. Teimme suunnitelman ajankäytöstä ja postaustahdista.

Tapahtuman järjestäminen oli mukavaa kun tiesi jo mitä tehdä ja miten. Jaettavien julisteiden väriä pohdittiin vihreän, punaisen ja kahden eri sinisen välillä. Loppujen lopuksi niitä värejä taisi sitten virkistykseksi olla enemmänkin kuin yksi.

Kuukausi ennen tapahtumaa aloimme miettiä tarkemmin postaustahtia ja näiden suunnitelmien pohjalta se oli helppoa. Tehtävämme oli kutsua myös omia kavereita tapahtumaan Facebookin kautta.

Päivä ennen tapahtumaa messupassit valmistuivat ja hiottiin enää pieniä yksityiskohtia. Taululle oli kirjoitettu hoidettavia hommia, joita sitten vedimme yli niiden valmistuttuaan.

Opettajamme oli todella hyvä organisoimaan tapahtumaa, sillä hän oli ottanut jokaisen pienenkin asian huomioon. Näinpä tällä kokoonpanolla oli mukava työskennellä ja järjestää tapahtumaa.

Tapahtuma-aamuna siirsimme pöydät ja penkit paikoilleen sekä teimme viimeisetkin valmistelut loppuun. NY- yrittäjiä alkoikin jo saapua paikalle runsain määrin. Tapahtumapäivä vierähti nopeasti sen hyvällä energialla!

Näiden NY -semifinaalien järjestäminen oli mukava kokemus, ja näistä kahdesta kerrasta sai paljon kokemusta tapahtumien järjestämiseen tulevaisuuttakin ajatellen. Molemmissa tapahtumissa sekä yliopistolla -että Valkeassa oli todella hieno yrittäjämäinen tunnelma. Keväästä poiketen nyt yrittäjiä oli noin 20 enemmän! Oli todella siistiä nähdä niin erilaisia ja toimivia yritysideoita. Asia jonka huomasimme oli, että sometuskin käy ihan työstä!

Kirjoittanut: Janika Junttila, liiketalouden perustutkinnon 3. vuoden opiskelija, asiakaspalvelun ja myynnin osaamisala.

Kommentointi

Nyt-blogi on ajankohtainen silmäys OSAOssa tai maailmalla pinnalla oleviin asioihin. Blogilla on vaihtuva kirjoittaja, joka on yleensä OSAOn henkilökunnan jäsen. Blogi päivittyy pari kertaa kuukaudessa.