OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Nyt / Blogi / Nyt-blogi / Nyt-blogi

Jalkojen hyvinvointia vauvasta vaariin

Erilaisten tutkimusten ja selvitysten perusteella on todettu, että jalkojenhoidon osaamista tarvitaan enenevässä määrin niin ennaltaehkäisevästi jalkojen hoidossa kuin jo ongelmienkin hoidossa. Tietoa, ohjausta ja tukea jalkojen hyvinvointiin tarvitaan vauvasta vaariin ja kaikissa elämävaiheissa siinä välillä. Lue lisää »

Suunhoidon osaamisalalla tekemisen meininki

Suunhoitoon suuntautunut lähihoitaja (sosiaali- ja terveysalan perustutkinto) osallistuu suun sairauksien tutkimukseen ja hoitoon yhteistyössä hammaslääkärien ja suuhygienistien kanssa. Osaamisalassa opitaan erilaisia hoitokäytäntöjä sekä opetellaan käyttämään alan instrumentteja, materiaaleja ja tietojärjestelmiä. Lähihoitaja vastaa potilas- ja työturvallisuudesta, valmistelee potilaan hoitoa varten ja huolehtii vastaanotosta sekä ohjaa eri ikäisiä suun terveyden edistämisessä. Lue lisää »

Tulosrahoitus koulutukseen – vihdoinkin!

Vuoden 2018 alussa muuttui laki ammatillisen koulutuksen rahoituksesta ja se toi koulutuksen järjestäjille tarpeen kiinnittää huomiota toimintansa tuloksellisuuteen – voisi kenties sanoa, että vihdoinkin! Lue lisää »

Nyt-blogi on ajankohtainen silmäys OSAOssa tai maailmalla pinnalla oleviin asioihin. Blogilla on vaihtuva kirjoittaja, joka on yleensä OSAOn henkilökunnan jäsen. Blogi päivittyy pari kertaa kuukaudessa.