OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Nyt / Jutut / Hius- ja kauneudenhoitoalan koulutus siirtyy Kontinkankaan yksikköön

Hius- ja kauneudenhoitoalan koulutus siirtyy Kontinkankaan yksikköön

Hius- ja kauneudenhoitoalan koulutus siirtyy Kontinkankaan yksikköön

Hiusalan opiskelijat Roosa Jaukka ja Sofia Hiltunen opiskelevat vielä Myllytullin tiloissa tämän kevään.

Hius- ja kauneudenhoitoalan koulutus siirtyy lukuvuoden 2017 - 2018 alusta Kontinkankaan yksikköön. Hallinnollisesti koulutus on kuulunut Kontinkankaan yksikköön jo kuluvan vuoden alusta.

Kontinkankaan yksikköön rakennetaan täysin uudet tilat hius- ja kauneudenhoitoalojen koulutuksia varten Paasi-rakennuksen kolmanteen kerrokseen. Myös asiakaspalvelu siirtyy Kontinkankaan kampukselle. Kevään kuluessa asiakkaita on informoitu tulevasta muutoksesta ja Myllytullin muutokset tuntuvat olevan asiakkaiden tiedossa melko hyvin. Tiedotusta jatketaan kevään ja kesän aikana sekä tulevana syksynä. Asiakkaat ovat erittäin tärkeitä hius- ja kauneudenhoitoalan opiskelijoille, kun he harjoittelevat tulevaa ammattiaan.

Opiskelijat ja opettajat ovat valmistautuneet muuttoon innostunein, mutta myös hieman haikein mielin. Opiskelijat ovat tottuneet työskentelemään huomattavasti väljemmissä tiloissa kuin mitä tulevat Kontinkankaan tilat ovat, mutta toisaalta ihan uudet tilat ja laitteet innostavat. Haikeutta tuo se, että Myllytullin opiskelijaporukka hajoaa eri yksiköihin. Opiskelijat käyvät toukokuussa ennen kesälomia tutustumassa tulevaan opinahjoonsa.

Kesäkuussa on vielä mahdollisuus päästä hius- ja kauneudenhoitoalojen asiakkaaksi Myllytulliin, kun nuoret hius- ja kauneudenhoitoalan opiskelijat pyörittävät siellä kesäyrityksiään.

Teksti: Armi Juntunen

9 toukokuuta 2017

Kommentointi