OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Nyt / Jutut / Lääketieteen perusteet verkko-opintoina

Lääketieteen perusteet verkko-opintoina

Lääketieteen perusteet verkko-opintoina

Lääketieteen perusteet -koulutuksessa perehdytään ihmisen anatomiaan ja fysiologiaan, erilaisiin sairauksiin ja niiden ehkäisyyn, sekä koululääketieteenmukaiseen hoitoon ja kansanterveystyöhön. Koulutus on Luonnonlääketieteen keskusliitto LKL ry:n hyväksymää koulutusta.

Annamaria Kortelainen on opiskellut OSAOssa Lääketieteen perusteet –koulutusohjelmassa syksystä 2013 lähtien. Hän on ollut tyytyväinen verkko-opintoihin: - Ouluun minulla on pari sataa kilometriä matkaa. Olen ollut paikan päällä sekä osallistunut opetukseen verkon kautta. Verkko-opiskelumahdollisuus säästää voimia, kun jää reipas neljän tunnin ajomatka kelillä kuin kelillä pois ja täten jaksaa opiskeluun keskittyä paremmin, kertoo Annamaria.

Etäyhteys on toiminut pääsääntöisesti moitteetta ja tunnilla käytävään keskusteluun on pystynyt osallistumaan myös netin kautta. - Monipuolinen Moodlessa oleva materiaali auttaa seuraamaan ja kertaamaan opiskeltavia asioita. Puutteena etäyhteyden kautta opiskellessa on tietenkin se, että muiden opiskelijoiden kanssa ei tavata kasvotusten ja näin voida vaihtaa kuulumisia. Lisäksi tunnilla katsotut DVD:t eivät verkon päähän näy selkeästi. Annamaria suosittelee verkko-opintoja muillekin: -Verkon kautta opiskelun toimivuus, voimien sekä taloudellinenkin säästö ovat niin merkittäviä tekijöitä, että olen useasti osallistunut koulutuspäivään kotoa käsin.

Luonnonlääketieteen keskusliitto LKL ry valvoo luontaisterapia-alan koulutusta ja luontaisterapeuttien asemaa ja toimintaa ylläpitämällä valtakunnallista vapaaehtoista rekisteriä riittävän koulutuksen saaneista luontaisterapeuteista. Myös luontaisterapia-alan kouluttajat pyritään rekisteröimään. Tavoitteena on lisätä asiakasturvallisuutta ja parantaa luontaisterapeuttien ammatillista asemaa.

Luontaisterapia-alan koulutuksen opinnot (14 opintopistettä) sisältävät seuraavat osiot: Terapia-alan opinnot 18 op, Luontaisterapia ammattina 3 op, Lääketieteen perusteet 14 op ja Ensiapu 0,5 op. Koulutus kestää noin 1,5 vuotta. Se sisältää lähiopetusta noin kerran kuukaudessa. Lisäksi työskennellään verkossa. Lähiopetukseen on mahdollisuus osallistua myös etänä verkon kautta.

Hae koulutukseen OSAOn aikuiskoulutuskalenterin kautta »

Lisätietoja koulutuksesta antaa Seija Rannikko seija.rannikko@osao.fi puh. 050 9117 806

27 lokakuuta 2014

Tunnisteet: etäopetus, lääketiede, sote, verkko-opetus,

Kommentointi

Lääketieteen perusteet verkko-opiskeluna

Milloin on mahdollista osallistua verkko-opiskeluna lääketieteen perusteisiin? Opiskelen perinteistä kiinalaista lääketiedettä

Tiina Korhonen - 19 heinäkuuta 2016 klo 07.56

Koulutusosiot

Voiko näistä osioista valita vain esim. lääketieteen perusteet?

Nina Lätti - 08 maaliskuuta 2017 klo 08.57

Anatomia/fysiologia -kurssit

Hei

Onko mahdollista opiskella teidän kautta anatomia/fysiologia 1-2 kurssit etäopintoina tai verkko-opintoina

Ystävällisin Terveisin

Ilona Kilpi - 16 lokakuuta 2017 klo 14.44