OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Nyt / Jutut / Matkailualan osaajaksi matkailupitäjässä Pudasjärvellä

Matkailualan osaajaksi matkailupitäjässä Pudasjärvellä

Matkailualan osaajaksi matkailupitäjässä Pudasjärvellä

Matkailualalla on monipuolisia työtehtäviä. Pudasjärvi on erityisen tunnettu talvimatkailukohteena.

Pudasjärvi matkailupitäjänä tarjoaa mielenkiintoiset mahdollisuudet matkailualan opiskeluun. OSAOn Pudasjärven yksikössä voit opiskella matkailupalvelujen perustutkinnon ja valmistua matkailupalvelujen tuottajaksi. Tavoitteena on, että perustutkinnon voi tulevaisuudessa suorittaa myös näyttötutkintona. Syksyllä 2015 käynnistyy matkailun sesonkityöntekijäkoulutus. Kysy opiskelupaikkaa suoraan oppilaitoksesta!

Tulevaisuudessa matkailualan perustutkinnon voi suorittaa myös joustavasti näyttötutkintona
Pudasjärvi on matkailupitäjä, jossa matkailualan koulutuksella on tärkeä sijansa. Luontaiset yhteistyökumppanit löytyvät helposti, kun Pudasjärven matkailuyritykset ja Syötteen matkailukeskittymä tarjoavat opiskelijoille mielenkiintoisia työssäoppimispaikkoja. OSAOn Pudasjärven yksikössä voi opiskella matkailualan perustutkinnon ja valmistua matkailupalvelujen tuottajaksi. Nykyisin matkailualan perustutkinto suoritetaan 120 opintoviikon mittaisena lähiopetuspainotteisesti. Kysy vapaita opiskelupaikkoja 2. ja 3. luokalle, varsinkin jos sinulla on alalta aiemmin hankittua osaamista.

OSAOn Pudasjärven yksikkö hakee järjestämislupaa matkailualan perustutkinnon näyttötutkintoon. Näyttötutkinto on erityisesti aikuisille suunniteltu joustava tutkinnon suoritustapa. Tutkinnon suorittaja on voinut hankkia osaamistaan jo aiemmin työssä, opiskelussa tai harrastuksissa tai osaaminen voidaan hankkia oppilaitoksen järjestämässä valmistavassa koulutuksessa. Tutkintotilaisuuksissa ammattitaito osoitetaan omassa työssä työtä tehden kuitenkin virallisten tavoitteiden ja ennalta tehtyjen suunnitelmien mukaisesti. Tutkinto suoritetaan tutkinnonosa kerrallaan. Näyttötutkintokoulutus mahdollistaa oppisopimuskoulutuksen.

Lisätietoja Anna Kuosmanen p. 050 598 8068 tai anna.kuosmanen@osao.fi

Koulutusta sesonkityöntekijöille tai sellaiseksi aikoville
Syksyllä elo-syyskuussa alkaa OSAOn Pudasjärven yksikössä matkailun kausityöntekijöille suunnattu neljän kuukauden mittainen lyhytkoulutus. Koulutus koostuu lähiopetuksesta, itseopiskelutehtävistä ja työssäoppimisesta.

Koulutuksen tavoitteena on antaa koulutettaville valmiuksia matkailijoiden ja muiden asiakkaiden kohtaamiseen ja asiakaspalvelutehtävissä toimimiseen. Sisältönä ovat mm. asiakaspalvelu, matkailupalvelujen suunnittelu ja toteuttaminen, tutustuminen Pudasjärven matkailualaan, matkailualan englanti ja ensiapu.

Haku käynnistyy kevään aikana. Seuraa OSAOn koulutuskalenteria ja ilmoita kiinnostuksestasi Kaisu Möttöselle kaisu.mottonen@osao.fi tai p. 050 573 2584.

19 marraskuuta 2014

Kommentointi