OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Nyt / Jutut

Uusi ura puun parissa

Heikki Kannisto vaihtoi 15-vuotisen kokemuksen IT-alalta rakennusrestauroinnin opintoihin. Parasta on omilla käsillä tekeminen ja konkreettisten tulosten saavuttaminen. Lue lisää »

Psykiatrisen hoidon erikoisammattitutkinto uudistuu

Kontinkankaan yksikössä on järjestetty psykiatrisen hoidon erikoisammattitutkintokoulutusta vuodesta 2004 lähtien. Vuodesta 2004 lähtien koko tutkinnon suorittaneita on 93 ja osatutkinnon suorittanutta 8. Tutkinto on oivallinen tapa hankkia psykiatrista osaamista lähihoitajan, sairaanhoitajan ja sosionomin työhön esimerkiksi perusterveydenhuollossa, mielenterveys- ja päihdetyössä, lastensuojelussa, vanhustyössä ja kehitysvamma-alalla. Lue lisää »

Sosiaali- ja terveysalan koulutuksia yritysten tarpeisiin

Kevään 2015 aikana teemme tehostetusti täydennyskoulutusselvitystyötä. Tämän pohjalta kehitämme uusia osaamistarpeisiin vastaavia ja työelämää palvelevia koulutustuotteita. Lue lisää »

Osaaminen vahvistuu vanhustyön erikoisammattitutkinnossa

Koulutus on toteutettu siten, että se on mahdollista suorittaa työn ohella. Lähipäiviä on 1-2 kuukautta kohden ja opinnoissa hyödynnetään verkko-opintoja. Oppimistehtävät liittyvät oman työn ja työyhteisön toiminnan kehittämiseen. Lue lisää »

Alanvaihto avasi uuden maailman

Pudasjärveläinen Vesa Huhta on juuri saanut päätökseen vuoden kestäneet koulukäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto-opinnot. Opinnoista innostuneena hän ei suinkaan aio jättää koulutustaan tähän vaan on suunnannut katseensa jo ensi helmikuussa alkavaan lasten ja nuorten erityisohjauksen ammattitutkintoon. Lue lisää »

Visualistin työssä yhdistyvät luovuus ja kaupallinen ajattelu

Visualisti on moniosaaja, joka pitää myymäläympäristön aina uutena ja kiinnostavana. Visualisti tuottaa kiinnostavia näyteikkunasomistuksia ja esillepanoja ja myyviä kampanjoita. Visualisti luo tunnelmaa niin myymälään kuin tapahtumaan. Visualistit työskentelevät erikoisliikkeissä, myymälöissä, tavarataloissa ja messuilla. Lue lisää »

Käytännönläheinen koulutus on parasta

Kuljetuspalvelu OTP Travel haluaa satsata henkilöstönsä kouluttamiseen. Toimivaksi kanavaksi on muodostunut yhteistyö OSAOn kanssa. Lue lisää »

Työpaikkoina pihat ja puutarhat

OSAOn Kempeleen yksikössä voi opiskella aloja, joissa näkee nopeasti kättensä jäljen ja pääsee työskentelemään raikkaaseen ulkoilmaan. Lue lisää »

Ihmiset vetivät lähihoitajaopintoihin

Aikuisopiskelija Anu Komulainen kokee lähihoitajan opinnot omakseen ja suosittelee alaa kaikille, jotka haluavat monipuolisen, mutta haastavan työn. Lue lisää »

Työssäoppimisessa karttuu kokemus

Nuorten aikuisten osaamisohjelma NAO kouluttaa vailla peruskoulun jälkeistä tutkintoa olevia nuoria. Oululainen Elias Lampela opiskelee myynnin ammattitutkintoa ja haaveilee työpaikasta. Lue lisää »