OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Nyt / Tapahtumat / Uskalla Yrittää –semifinaali 9.12 Valkeassa

Uskalla Yrittää –semifinaali 9.12 Valkeassa

Uskalla Yrittää –semifinaali 9.12 Valkeassa

  • Aika: 09.12.2016 klo 13.00 - 09.12.2016 klo 17.00
  • Paikka: Kauppakeskus Valkea

Uskalla Yrittää –semifinaali järjestetään 9.12.2016 klo 13-17 kauppakeskus Valkeassa. Semifinaali on messutapahtuma, jonka aikana osallistuvat nuoret pääsevät harjoittelemaan myyntityötä ja asiakkaiden kohtaamista. Tapahtuma liittyy NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan, jossa nuoret perustavat oikealla rahalla toimivia harjoitusyrityksiä. Vuosi yrittäjänä -ohjelma on osa koulun opetusta.

Messujen aikana liike-elämän edustajista koottu tuomaristo kiertelee messuilla ja haastattelee nuoria. Tapahtuman lopulla tuomaristo valitsee alueen parhaat, jotka jatkavat kansalliseen finaaliin.

Tapahtuman järjestelyissä ovat mukana OSAO:n liiketalouden yksikön asiakaspalvelun ja myynnin 3. vuoden opiskelijaryhmä sekä opettajat Maria Juntunen ja Anu Pokela. Anu on mukana myös Yrittäjyyskasvatuksen kehittäminen Pohjois-Pohjanmaalla (PoPYk) hankkeessa, joka on päävastuullinen semifinaalien järjestämisestä.

Opiskelijoiden vastuulla on tapahtuman markkinointiviestintä, messualueen suunnitteleminen ja toteutus sekä jälkitoimet ja semifinaalin ohjelman läpivienti.

Messuilla ovat mukana myös OSAOn Kempeleen-Limingan turvallisuusalan opiskelijoita ja Myllytullin kauneuskujan opiskelijat tekevät kynsihoitoja ja lakkauksia.

Vuosi yrittäjänä ohjelman info opettajille klo 13.30 - 14.30. Tila: Valkean neuvotteluhuone Olohuone 4 krs.

Lisätietoa NY semifinaaleista: http://uskallayrittaa.fi/semifinaalit/