OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Nyt / Uutiset / Arkisto / Liki 900 yläkoululaista viettää kevätpäivän Muhoksella

Liki 900 yläkoululaista viettää kevätpäivän Muhoksella

Viime vuonna keväpäivillä vieraili noin 800 lasta ja nuorta.

Viime vuonna keväpäivillä vieraili noin 800 lasta ja nuorta.

Liki 900 yläkoulujen 8-luokkalaista saapuu viettämään lukuvuoden viimeisiä koulupäiviä Oulun seudun ammattiopiston Muhoksen yksikköön (Kirkkotie 1) 20. - 21.5.2014.

Ohjelmaa on järjestetty molemmille päiville klo 9 - 15. Koululaisia on ilmoittautunut Oulusta, Yli-Iistä, Oulunsalosta, Muhokselta ja Tyrnävältä.

Tapahtuma tarjoaa 8-luokkalaisten viimeiselle kouluviikolle aktiivista toimintaa luonnonläheisessä ympäristössä. Koululaisilla on mahdollisuus kokeilla maatalous- ja metsäkoneita, osallistua kilpailuun autosimulaattorilla, tutustua koulutilan eläimiin sekä seurata agilitynäytöstä. Vierailijat voivat myös nähdä robottinavetan toiminnassa, frisbee-golfata, bongata lintuja, tunnistaa yrttejä ja pelata pihapelejä. Koululaiset pääsevät myös testaamaan taitojaan maastopyöräradalla, ilmaisemaan itseään karaokekellarissa ja voittamaan hyviä palkintoja tietokilpailussa. Kodalla on makkaran ja lättyjen paistoa, sekä tarjolla kahvia ja teetä.

Tiistaina 20.5. järjestämme oppilaitoksen navetalla (Matokorventie 175) lehmien laitumelle laskun yhdessä Valion ja MTK:n kanssa. Lehmät pääsevät kirmaamaan laitumelle n. klo 10.00. Samalla annamme tietoa maidontuotannosta ja eläinten hyvinvoinnista. Navetalla on puuharata, ja Valio maistattaa Oulussa valmistettua mustikkaviiliä. Myytävänä kahvia ja makkaraa. Kaikki ovat tervetulleita!

Oulun seudun ammattiopisto OSAO on monialainen ammattiopisto, jossa opiskelee yhteensä 11 300 nuorta ja aikuista. Muhoksen yksikkö kouluttaa maaseutuyrittäjiä, eläintenhoitajia, metsäenergian tuottajia, ajoneuvoasentajia, pienkonekorjaajia ja kokkeja, sekä annetaan luonnonvara-alan ammatillista lisäkoulutusta. Opiskelijoita on 350 ja henkilökuntaa noin 55. OSAO kuuluu Oulun seudun koulutuskuntayhtymään (Osekk).

Lisätietoja: opinto-ohjaaja Timo Mikkonen, 050 5629 120

19.05.2014

Kommentointi