OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Nyt / Uutiset / Arkisto / OSAO kolmanneksi paras Taitaja-oppilaitos

OSAO kolmanneksi paras Taitaja-oppilaitos

Ilmastointiasentaja Niki Metsävainio voitti kultaa tämän vuoden Taitajissa.

Ilmastointiasentaja Niki Metsävainio voitti kultaa tämän vuoden Taitajissa.

Skills Finlandin kevätseminaarissa Naantalissa palkittiin torstaina 24.5.2014 Taitaja-kilpailussa menestyneitä koulutuksen järjestäjiä ja ansioituneita henkilöitä.

Kunniakirjat jaettiin kolmelle koulutuksen järjestäjälle, jotka olivat saaneet eniten pisteitä Taitaja2014-kilpailussa. Järjestys oli:

1. Pohjois-Karjalan ammattiopisto
2. Savon ammatti- ja aikuisopisto
3. Oulun seudun ammattiopisto

Tänä vuonna OSAOn opiskelijat saivat kisoista 9 mitalia.

Taitaja on nuorten ammattitaidon SM-kilpailu, joka järjestetään vuosittain. Kilpailujen jokainen kilpailulaji on rakennettu haasteelliseksi, koneiltaan ja laitteiltaan oikeaa työympäristöä vastaavaksi. Kilpailuun voivat osallistua kaikki kilpailuvuonna 20 vuotta täyttävät tai nuoremmat ammatillisessa peruskoulutuksessa opiskelevat. Ammattitaitokilpailutoimintaa koordinoi Suomessa Skills Finland ry.

Taitaja-kilpailujen tavoitteina ovat nostaa esille nuoret, ikäluokkansa parhaat ammattiosaajat ja kannustaa nuoria oman ammatillisen osaamisensa jatkuvaan kehittämiseen ja yrittäjyyteen. Kilpailutoiminta edistää nuorten oppimistuloksia ja lisää niiden vertailtavuutta. Kilpailutoiminnalla kehitetään ammatillista koulutusta sekä tiivistetään koulutuksen ja työelämän välistä yhteistyötä.

Lisätietoja: hankepäällikkö, OSAOn Skills-koordinaattori Sauli Jaara, p. 050-5140851

Lue lisää OSAOn Taitaja-toiminnasta »

Skills Finland ry »

23.05.2014

Kommentointi